reklama

Dzieci z czerwca 2004

Niekat Clotrimazolum to krem, więc po nim nie cieknę hihi. A Tantum Rosa robiłam sobie nie raz i nie dwa. Na jakiś czas pomaga, ale i tak infekcje cojakiś czas wracają. Odkąd ostawiłam tabletki anty (w listopadzie 2006) jest ich mniej.
A mój mały oczywiście przywitał mnie dzisiaj kaszlem. Normalnie odechceiwa mi się wszystkiego. Dałam mu Mucosolvan, Pyrosal i nasmarowałam maścią rozgrewającą. Bedzie leżał w łóźku czy mu sie to podoba czy nie. A ja do niego chodzę w masce na twarzy, żeby mnie nie daj Boże teraz jeszcze zaraźił. Sterydy odstawiam dzisiaj bo nie widzę po nich poprawy absolutnie. Szlag mnie dzisiaj trafi

reklama
szkoda - bo widze ze oboje się męczycie:-(oby jak najkrócej:tak:
o a ja miałam clotrimazol w tabletkach dopochwowych... nastepnym razem jak mi się cos przypałeta to zapytam lekarza czy moge zamiast tego dostac kremu...:dry:z tym ze i tak dla mnei skuteniejsza okazała sie Nystatyna (przeznaczenie takie samo - znaczy te same ciulstewka niszczy)

Masz 100 % rację Niekat. Małemu dzisiaj póki co się na razie nie pogorszyło, więc może jakoś uda się opanować sytuację. Zobaczymy jak będzie do wieczora

no tym raqzem to ja sie pochorowałam:-(boli mnie gardło a zeby było smieszniej od rana sączą mi sie wody - tak myślę bo pamieam jak to wygladąło przed porodem z Oli.Wieć teraz sie, położe i udam że nic sie nie dzieje....

no tym raqzem to ja sie pochorowałam:-(boli mnie gardło a zeby było smieszniej od rana sączą mi sie wody - tak myślę bo pamieam jak to wygladąło przed porodem z Oli.Wieć teraz sie, położe i udam że nic sie nie dzieje....

O kurcze. To ty lepiej przedzwoń do ginki. Troche wcześnie. No chyba, że to przez chorobę.

jestem jeszcze w dwupaku:tak:wód ubyło ale troszkę i mam tylko duzo pic:sorry2:leżąć do góry brzucham i absolutnie nie dźwigać ani nei chodzić za dużo...:dry:jednym słwoem dostałam odroczenie :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry