reklama

Dzieci z czerwca 2004

scarlet... szkoda że Was to chorubsko sie tak trzyma:dry:
u nas w domu juz wszyscy zdrowi i gotowi (prawie) a dzis rano odnotowaliśmy opuszczenie sie mojego ciężkiego brzuszka, wiec....:sorry2:

reklama
Witam.

Dzieciaki kaszlą mocno a Liwia miała dzisiaj napad gorączki. Postawiłam jej bańki i przeszło, ale z koleii zrobiła się zimna. W nocy strasznie się poci, aż mokra jest, Olo zresztą też.

Witam.

Spać nie mogę, bo wieje strasznie i się boje a jeszcze miałam nerwowy dzień dzisia.

Chciałam wam napisać śmieszne gadki Liw.

- Tata szlak cię trafi, jak będziesz oglądał telewizje

albo

- Tata nie gadaj tyle, bo się udusisz

Napiszcie też jakieś śmieszne gadki waszych dzieciaczków:tak:

:-D:-D:-Dniezłe!!!
Oliwia osttanio na wszytsko mówi :o Jeżu!
Ona zamiast próśb daje propozycje np.: A moze kupisz mi jajko niespodizanke... a może właczysz mi grę/bajki... a mzoę pójde do babci bo bardzo ją lubię...A może już wstaniesz bo jest dzień (po czym podnosi kołdrę i klepie mnie po pupie - jak tatuś:-p)
wiec nic mi na chwilę obecną nie przychodzi do głowy ale wiem ze w osttanich dnaich pare razy cos takiego powiedizała że sie smialiśmy potem dłuuugo..:-D

Mój Dawid często coś zabawnego mówi, ale jakoś teraz nie przypominam sobie nic ciekawego. W każdym bądź razie uwielbia mówić:
-coś ty, żartujesz?
- co? po sto razy (uwielbia udawać, że nie słyszy hihi)
- ale jaja
Pozdrowionka dla was?

haloo halooo,dawno mnie tu u Was nie było :-))) ale jestem i żyję..Ciekawe jak tam Niekat czy juz już czy jeszcze nie??? ;-)))A propos "szlag trafi" ostatnio jak powiedziałam, że już mam tego bałaganu dosyć to Macko dokończył "no i szlag cie trafi mamusia?" to zaraz mi przeszło chocby ręką odjął..hehheehh tych tekstów jest bardzo duzo i az trudno mi je wszsytkie zapamiętać,zacznę je pisac to będziemy mieli co wspominac za parę lat... :-)))Pozdrowionka i buziaczki dla czerwcowych mamusiek

reklama
aaa wiem przypomniało mi się ostatnio jest na etapie mamusia kocham Cię i przychodzi do mnie i caly czas mamusia kocham Cie i mam dla Ciebie dużo buziaczków...wszystkie troski i problemy odchodzą w dal jak przyjdzie ten mój mały smyk do mnie i tak mi powie uściska i wycałuje po rękach czole,nogach i gdzie popadnie...A powiedzcie mi jeszcze jedno czy Wasze dzieciaczki interesują się literkami i językami obcymi bo mój mały smyk juz od dłuższego czasu wałkuje alfabet i zaczyna pisac literki T i P i M i A i I duże drukowane, a zna juz praktycznie cały alfabet..chyba sie troche chwale ale ta moja małą kruszynka gabarytowo mniejsza od innych rówieśników, mam wrażenie, że intelektualnie jest do przodu... no i do tego słówka z jżęzyka angielskiego się mu tak podobają, że powtarza po komputerku non-stop... Czy Wasze dzieciorki też tak mają?? Bo może jak taka zapatrzona jestem w tego swoejgo smyka,że poza nim świata nie widzę i nie widzę tego że inne dzieciaczki to też takie inteligentne bestyjki malutkie ;-)))Jeszcze raz buziaczki :-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry