aaa wiem przypomniało mi się ostatnio jest na etapie mamusia kocham Cię i przychodzi do mnie i caly czas mamusia kocham Cie i mam dla Ciebie dużo buziaczków...wszystkie troski i problemy odchodzą w dal jak przyjdzie ten mój mały smyk do mnie i tak mi powie uściska i wycałuje po rękach czole,nogach i gdzie popadnie...A powiedzcie mi jeszcze jedno czy Wasze dzieciaczki interesują się literkami i językami obcymi bo mój mały smyk juz od dłuższego czasu wałkuje alfabet i zaczyna pisac literki T i P i M i A i I duże drukowane, a zna juz praktycznie cały alfabet..chyba sie troche chwale ale ta moja małą kruszynka gabarytowo mniejsza od innych rówieśników, mam wrażenie, że intelektualnie jest do przodu... no i do tego słówka z jżęzyka angielskiego się mu tak podobają, że powtarza po komputerku non-stop... Czy Wasze dzieciorki też tak mają?? Bo może jak taka zapatrzona jestem w tego swoejgo smyka,że poza nim świata nie widzę i nie widzę tego że inne dzieciaczki to też takie inteligentne bestyjki malutkie ;-)))Jeszcze raz buziaczki :-))