reklama

Dzieci z czerwca 2004

Niekat to jeszcze zależy od zmiany na jaką trafisz. ja trafiłam o dziwo na super położne, a koleżanka miała mniej szczęścia i olały ją jak ciebie

reklama
Dorota masz rację ale w ogle to u nas jest taka opinia że w tym szpitalu gdzie jest ładnie bo jest nowy to opieka jest do bani a w tym gdzie jest brudno i ściany odrapane to opieka znów jak marzenie - tyle ze ten odrapany ma teraz własnie problemy...

Dorota gratulacje!!!!!! wreszcie się doczekałaś:tak::-):-D

Dziękuję Niekat. Jestem taka szczęśliwa a jednoczesnie niespokojna. Jakby nie patrzeć pierwszą ciążę poroniła, w drugiej też miałam przeboje, więc dopóki nie usłyszę bijącego serduszka będę niespokojna :sorry2:. Ale ogólnie cieszę się niesamowicie :-)
A jak tam samopoczucie u ciebie?

jeju pamietam jaka radosc u mnie wzbudził pozytywny test ciazowy:-):-):-)wiem co czujesz:tak:mozę ja nie miałam tyle trudnosci w ciązy ale domyslam się co to znaczy... teraz na pewno bezie wszytsko oki:sorry2:dbaj o was teraz bardzo i czekaj na bijace serduszko skoro ma Cię to uspokoić:tak:
ja w piatek xle sie poczułam i myslałam że jeszcze chwila i bede dzwonic do swojego Gina ale jakos samo przeszło.w sobote było juz lepiej i pomagałam męzowi przy remoncie to znów cała niedzielę przestekałam i przejeczałam... głupia ja jestem jak nei wiem... ale to na złosć bo w ogóle niedziela nie była zbyt fajna pod względem atmosfery domowej i nie chciałam z jednej strony dac znac po sobie że cierpię a z drugiej czekałam na zainetersowanie ... i tak w koło macieju az sie zestresowałam i w ogóle bez sensu.
dzis rano byłam na badaniach a w czwartek mam wizytę.Wytrzymam do tego czwartku i zobaczymy jak tam moje dziecię - czy sie trzyma dzielnie czy tez wymieka jak ja...
na sobotnie wesele nie było mowy zeby isc bo prócz mojego fatalnego samopoczucie Oliwie dopadło jakies zapalenie w oku.Biedna wstała z piątek z drzemki z zaropiałym i juz lekko zapuchnietym oczkiem i mówiła ze ja boli.Potem obuchlizna sie zwiększyła i ropka ciekła prawie non stopa.Smarowałam jej przez cały weekend trzy razy dziennie OXYCORTEM A i jej rpzeszło.Dzis juz oczko zdrowe i normalne.Nie ma sladu na białku i nie boli wiec przyszłam do pracy spokojniejsza.
Brzucho mnie boli cały czas ale zaciskam zęby do czwartku i potem mam wolne.a najgorzej ze mam problemy z oddychaniem.jak czytam Oliwii bajke na dobranoc to dostaję zadyszki.... ehhh

No to niezłe masz przeboje. Chyba czas żebyś położyła się do łóżeczka jak grzeczna dziewczynka i poleżała cały dzień. Dobrze, że Oliwii szybko przeszło. Dawid nadal na sterydach, ale charczy że nie wiem. mam dość. Mnie dopadło małe zapalenie w pochwie, ale kupiłam Clotrimazol, więc powinien pomóc.

Oli nadal oczko ma zapuchnięte:-((tym razem drugie)a wczoraj ropka ciekła okrutnie az zasnac nie mogła - wychodizła co chwila z pokoju i marudziła ze ona nie chce mieć chorego oczka:-(:-(:-(jak ją rano Łukasz znosił na doł to nawet go nie otworzyła tylko łypała na mnie tym zdrowszym (oba ma chore teraz) smaruję jej cały czas tym Oxycortem A ale jak nie bedzie żadnej poprawy póki nie wróce z pracy jedziemy z nią do lekarza:-(musi wyzdrowiec do piatku bo ma w przedszkolu zabawe choinkowa i nie chciałabym zeby ja przegapiła - byłoby jej smutno:-(
co do zapalenia to ja w obu ciażach miałam je co chwila - jak nie Clotrimazol to Nystatyna (chyba skuteczniejsze) a poza ciążą jakos nie mam problemów....:dry:taka juz natura ciąż że łatwiej o infekcję:baffled:
Oby Dawidkowi wreszcie do konca przeszło:tak::-)

Niekat mały mi coś zaczyna kichać,wiec jakimś cudem chyba jeszcze złapał przeziębienie. mam dość. Ile może się taki dzieciak męczyć?
Mam nadzieję, że Oli wyleczy się do imprezki w przedszkolu. Najlepiej jechać z nią do lekarza. Życzę jej zdrówka
Co do moich infekcji to ja mam skłonność niestety. Od wczoraj raz dzieniie sobie aplikuję Clotrimazol, więc licze na poprawę w najbliższych dniach

reklama
dorota - to sie umeczy ten twój maluch:-(aż szkoda dziecka:-(
moja Oli ma jednak zapalenie spojówek ale przechodzi jej po Oxycorcie i jeszcze ma inne krople także powinna to wyleczyc do piatku - przynajmniej zeby widziała inne dzieci jak bedzie z nimi fikac na zabawie:sorry2:
niecierpie wszelkich specyfików dopochwowych - zakłądam z reguły na noc a na drugi dzień cały ranek cieknę tym świnstwem:dry:blee no ale jak trzeba... skoro amsz skłonnosc to moze juz po wszytskim spróbuj co jakis czas robic sobie irygację z tantum rosy - słyszałam że rewelecja na takie dolegliwości:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry