reklama

Dzieci z czerwca 2004

biedne te Wasze dzieciaczki:-(najgorzej jak dziecko choruje a nie wiadomo jak leczyc zeby pomóc... u Nas na szczescie cisza.Oliwii przeszło to co ja męczyło przed świętami jeszcze przed wyjazdem a teraz nie ma sladu po kaszlu.Ona zawsze przy chorobie ma kaszel:dry:
a to na pocieszenie dla scarlet - nie tylko Ty będziesz miała co zrzucać w tym roku;-) - 31 tc:

Ładnie wyglądasz. Dużo przytyłaś?

reklama
ja z Oli 16 ale nie chciałbym sie powtarzać... wole mniej tym razem.pocieszam się ze z Oli przez ostatnie dwa miesiace przytyłam w sumie 1 kg i może teraz będzie podobnie - ale to zupełnie inna ciąża... nie dośc że tym razem chłopak to inaczej ją znosze i inaczej wyglądam.Się obaczy:sorry2:wprawe w dochudzaniu i tak juz mam to wystarczy po porodzie wykorzytsac doświadczenia sprzed ciązy;-)

ja z Oli 16 ale nie chciałbym sie powtarzać... wole mniej tym razem.pocieszam się ze z Oli przez ostatnie dwa miesiace przytyłam w sumie 1 kg i może teraz będzie podobnie - ale to zupełnie inna ciąża... nie dośc że tym razem chłopak to inaczej ją znosze i inaczej wyglądam.Się obaczy:sorry2:wprawe w dochudzaniu i tak juz mam to wystarczy po porodzie wykorzytsac doświadczenia sprzed ciązy;-)

No to pięknie. A ja schudłam 8 kg przed porodem, bo byłam na diecie cukrzycowej.
Liwia urodziła się dlatego 4,5 kg:szok:
A Oli duża była?

Nikat piękny brzusiu i ... do twarzy ci z nim :-D
Scarlet cieszę się, że mała czuje sie dobrze. Oby to było tylko przejściowe
Ja z Dawidem przytyłam 15 kg, ale to właśnie w ostatnich tygodniach przybierałam konkretnie na wadze :szok:

Oli urodziła sie 3200 g i 52 cm ale ja najwiecej przytyłam w II trym.chyba teraz podobnie ide z wagą(niestety):dry: nie byłam z nią na żadenj diecie i jadłam wszytsko na co miałam ochote i w pożądanych przeze mnie ilosciach słowem - w ogóle się nie ograniczałam.tym razem aptrze na talerz (choc czasem odwracam wzrok i licze od nowa:-p;-)) ale trudniej mi pohamowac przybieranie.cóż to za dieta że tak schudłaś na niej jeszcze w ciąży????jest bezpieczna dla zdrowych mam?ja mam wysoki cukier ale lekarz nic nie zalecił...

reklama
Do połowy ciąży przybrałam 20 kg:szok: potem do porodu schudłam 8, bo musiałam trzymać diete. A jaki ci cuker wyszedł, pamięasz?

Dorota rodziłam naturalnie obydwoje dzieci. Olo był jeszcze większy 4630g/59cm:szok::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry