Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Już na stale?Jutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe![]()
Pewnie jesteś mega szczęśliwaJutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe![]()
Nawet nie wiesz jak się ciesze, razem z tobą [emoji3059][emoji3526][emoji3][emoji16] To jutro święto. Nacieszcie się sobą. Daj znać od czasu do czasu co u was [emoji7][emoji8]Jutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Wspaniała wiadomość! Nareszcie razem [emoji3590][emoji3590] życzę Wam szczęścia i dużo dużo miłości Taki malec potrafi zmienić życie i daje miłość nie do opisania Cieszcie się sobą! [emoji8][emoji8]Jutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
O rany jak na to czekalamJutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe![]()
Super❤Jutro do mnie przyjeżdża!!!! Sąd dzisiaj postanowił, przeprowadzam się do końca już, jakieś zakupy jeszcze rano, chyba mam wszystko gotowe![]()
Super, strasznie się cieszęTak na stałe, będę miała opiekę kuratora. Spałam może 2 godz z tych emocji a od rana płaczę ze szczęściadziękuję Wam wszystkim za wsparcie
❤❤❤