Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zrezygnowanie z pracy nie wchodzi grę. Nie to miałam na myśli. Chodziło mi bardziej o to, że powinna spróbować się coś dowiedzieć w tym temacie. Nic nie traci pytając, a może tylko zyskać. W autorki sytuacji każdy grosz jest na wagę złota.Jasne, że musi dzwonić i pytać. Ale nie powinna rezygnować z pracy dla zasiłku. Raczej o to nam chodziło.
Nie możesz zrezygnować z pracy chociaż do czasu prawomocnego wyroku sądu co do miejsca pobytu dziecka i przywrócenia praw rodzicielskich. Musisz przedstawić w sądzie jak najlepszą wersję siebie, muszą widzieć że jesteś pracownica, ambitna, a przede wszystkim że bardzo zależy Tobie na dziecku. Nie poddawaj się, jesteś już bardzo blisko odzyskania syna.No bo ja wczoraj rozważałam rezygnację z pracy ale potem pomyślałam że jak zrezygnuje to mogę go przecież nie odzyskać. Ja myślę ale trochę z opóźnieniem i mało logicznie dlatego wolę spytać innych co mam robić![]()
Myślę, że rezygnacja z pracy byłaby bardzo dużym błędem. Może zadzwoń do MOPSu i zapytaj jak to będzie wyglądało z tym kosiniakowym i pracą. Oni tam powinni Ci doradzić jak najlepiejNo bo ja wczoraj rozważałam rezygnację z pracy ale potem pomyślałam że jak zrezygnuje to mogę go przecież nie odzyskać. Ja myślę ale trochę z opóźnieniem i mało logicznie dlatego wolę spytać innych co mam robić![]()
Niestety to trwa. Znajoma miała podobną sytuację z ojcostwem, ale nie wiem jak to się skończyło.Alimenty to w swoim czasie, bo najpierw zaprzeczenie przez męża, a to też trochę potrwa. Nigdy mu tego nie wybaczę, naprawdę.