marcynda
Aktywna w BB
Mnie brakuje jednego POkoju żeby właśnie Tymka z jego zabawkami tam ulokować bo mam wieczny sajgon ...
Psa mamy wilka na dworze a w domu kota , który w lecie tez w zasadzie wybrał mieszkanie w altance ..ale zima sie zbliża więc i towarzystwo na chate zlezie niebawem heheh.
Do tego dojdzie suszarka na pranie która stoi w lecie na tarasie ..łosz Qrwizna chyba na dobudówke czas :-)
dobra, wieszam to pranie i trzeba trochę cielsko ruszyć na dwór.
DO potem
Psa mamy wilka na dworze a w domu kota , który w lecie tez w zasadzie wybrał mieszkanie w altance ..ale zima sie zbliża więc i towarzystwo na chate zlezie niebawem heheh.
Do tego dojdzie suszarka na pranie która stoi w lecie na tarasie ..łosz Qrwizna chyba na dobudówke czas :-)
dobra, wieszam to pranie i trzeba trochę cielsko ruszyć na dwór.
DO potem
a może i masz racje żeby szybciej jechać, bo jak mi w świdnicy coś nie będzie odpowiadało to będzie można jeszcze do wałbrzycha pojechać zrobić rozeznanie
jak już smród wywietrzał to ułożyłam tam ciuszki i włożyłam chusteczki papmersa (zamknięte) i teraz co otwieram to czuję tam zapach chusteczek
no bo niby skąd mogłam wiedzieć, że się zdarzy aż tak, ze będą musieli do mnie przyjechać. No i usłyszałam "uuuuu Pani ma pomalowane paznokcie to nic nie zobaczymy". Ten kolor płytki chyba świadczy o krążeniu i dotlenieniu.