Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

bo jutro mam zamiar pobuszować po targu
. A mi się już nie chce myśleć o tym całym porodzie bo im więcej myśle i im więcej filmików oglądam to tym bardziej spać w nocy nie mogę. Czasami się zastanawiam że może nie potrzebie szłam na sr, może lepiej było by dla mnie gdybym nie była tego wszystkiego świadoma?

i masażyk koniecznie 

:-)

Kasia, potrzebnie i to bardzo...ja bardzo żałuję, że nie poszłam do SR przed 1. porodem. Przynajmniej nie damy się traktować jak worek ziemniaków i będziesz właśnie świadoma tego czy personel postępuje z Tobą i dzieckiem właściwie. Masz prawo domagać się tego i oni dobrze o tym wiedzą liczac tylko na nieśwadomość rodzącej. Jak zobaczą, że mogą sobie pozwolić to wtedy już jest pozamiatane. Tak było ze mną - nieświadomą niczego.
Kasia, mam pomysła. Może spiszemy na poniedziałek to o co trzeba by zapytać w Latawcu i skonfrontujemy jeszcze z babką od SR. Może nam jeszcze coś podpowie ważnego.
Właśnie wylicytowałam drugą koszulkę do porodu za 9,50. :-) jutro licytacja ostatniej, tej mega mocno różowej :-) wszystkie oczywiście nowe z bon prixa. U tego sprzedawcy co licytuję kupiłam już mnóstwo ciuchów i są naprawdę ok.
o coś takiego LA734 B.P.C MODNA KOSZULKA 60/62 (1726211462) - Aukcje internetowe Allegro jest meeega ogromna ale właśnie takiej szukałam, będę w niej wyglądała komicznie ale będzie super luźna no i zakryje mi tyłek.
a o jakiej oliwie wspominają?? takiej zwykłej czy z oliwek?? bo ja od dzisiaj podwozie nacieram na maxa :-) no i jeszcze wyczytałam, że zaleca się regularne stosunki seksualne przed porodem jako doskonały sposób na naturalne rozciąganie mięśni krocza i przygotowanie do porodu.i masażyk koniecznie
a to mój najnowszy zakup dla dzidziusia śpiochy 68 74 zestaw śpioszki pajacyki j.nowe (1722211258) - Aukcje internetowe Allegro takie pajacyki lubię najbardziej bo są mega wygodne. i jeszcze to Kombinezon zimowy z kapturem 80cm (1689944301) - Aukcje internetowe Allegro jest bardzo ciepły i wygląda jak nowy. Cena wręcz śmieszna. Na zimę będzie akurat.
a i jeszcze jedno - moja propozycja zakupu do szpitala, są lepsze niż te jednorazowe bo nie odparzają tyłka i można je prać HARTMANN - ~~Majtki ~~siatkowe~~50-120cm~~ 2171 (1725521419) - Aukcje internetowe Allegro przydadzą się po porodzie baaardzo.
moja koleżanka rodziła pierwsze dziecko w 37 TC- waga 3360 długość 56cm a drugie w początku 36 TC - waga 2500 długość 50 cm /to dzieciątko zaliczyli do wcześniaków/ ale tez było wszystko ok mimo wcześniejszych porodów.
Kasia, już wiem jaki olej - z migdałów + kilka kropel wit. E i tym masować. Lecę kupić.
Małżowina moja właśnie mi przywiozła bodziaki z Early Days, koleżanka zakupiła dla mnie na urlopie, o taki zestawik w rozmiarze 74. Śliczne są i kolorki takie bardzo żywe.