klementyna33
Fanka BB :)
jestem ponownie :-)
kasa za buty zwrócona
jednak się dało
buty inne już kupione w Rynku w obuwniczym dziecięcym i jest ok. Boti już omijam szerokim łukiem.
kupiłam dzisiaj na targu w DDZ staniki do karmienia z fiszbiną, z bawełnianej koronki - b. ładne za 14 zł, super trzymają biust, identyczne w tym pawiloniku z odzieżą ciążową koło biedronki na piłsudskiego widziałam wczoraj za 38 zł
to ja za 3 zapłaciłam 40 bo jeszcze mi babka upust dała
jak będziecie chciały to wytłumaczę w którym miejscu dokładnie na targu babka ma te staniki - miała ich dużo w 3 kolorach.
Zabieram się za obiad i to prasowanie bo jak wylazłam z domu po 10-tej to dopiero teraz wróciłam
co do kołysanek....ja śpiewałam osobiście
kasa za buty zwrócona
jednak się dało
buty inne już kupione w Rynku w obuwniczym dziecięcym i jest ok. Boti już omijam szerokim łukiem.kupiłam dzisiaj na targu w DDZ staniki do karmienia z fiszbiną, z bawełnianej koronki - b. ładne za 14 zł, super trzymają biust, identyczne w tym pawiloniku z odzieżą ciążową koło biedronki na piłsudskiego widziałam wczoraj za 38 zł
to ja za 3 zapłaciłam 40 bo jeszcze mi babka upust dała
jak będziecie chciały to wytłumaczę w którym miejscu dokładnie na targu babka ma te staniki - miała ich dużo w 3 kolorach.Zabieram się za obiad i to prasowanie bo jak wylazłam z domu po 10-tej to dopiero teraz wróciłam

co do kołysanek....ja śpiewałam osobiście

niezbyt przyjemne uczucie