• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

jestem ponownie :-)

kasa za buty zwrócona :-D jednak się dało :wściekła/y: :-D buty inne już kupione w Rynku w obuwniczym dziecięcym i jest ok. Boti już omijam szerokim łukiem.

kupiłam dzisiaj na targu w DDZ staniki do karmienia z fiszbiną, z bawełnianej koronki - b. ładne za 14 zł, super trzymają biust, identyczne w tym pawiloniku z odzieżą ciążową koło biedronki na piłsudskiego widziałam wczoraj za 38 zł :szok: to ja za 3 zapłaciłam 40 bo jeszcze mi babka upust dała :tak: jak będziecie chciały to wytłumaczę w którym miejscu dokładnie na targu babka ma te staniki - miała ich dużo w 3 kolorach.

Zabieram się za obiad i to prasowanie bo jak wylazłam z domu po 10-tej to dopiero teraz wróciłam :szok:

co do kołysanek....ja śpiewałam osobiście :-D

reklama
u mnie obied się jeszcze gotuje :) bo zagadałam się z koleżanką na klatce schodowej która też w ciąży i tak wyszło:) Fajnie że ze sklepem wywalczyłaś swoje.
mnie dzisiaj też czeka jeszcze prasowanie ostatniej partii dziecięcych ciuszków ale nie wiem czy podołam:)

byłam dzisiaj u internisty na ekg i pytał który szpital wybrałam do porodu, jak powiedziałam że świdnice to powiedział że to bardzo dobry wybór bo mają doskonałych lekarzy i bardzo dobre warunki

Ostatnia edycja:
klementyna to ja poproszę namiary na te staniki, może jescze jeden sobie kupię, albo kupię po porodzie jak będę wiedziała czy się przydadzą, bo to nigdy nie wiadomo czy będę karmiła piersią, bo u mnie w rodzinie nikt nie karmił, albo karmił do 3 miesiąca dokarmiając butelką:)

no to może będziesz pierwsza karmiąca w rodzinie :-):tak:
a więc podaję namiary na staniki na targu: idąc od strony intermarche, przechodzimy pomiędzy straganami z warzywami i potem po schodkach w górę, po lewej jest budka z chemią domową i potem na wprost widać stoisko z kiełbaskami z grila.Po prawej mijamy rząd budek drewnianych. Stoisko z tymi stanikami jest w drugim rzędzie budek po prawej stronie, więc jak staniesz na chodniku widząc już te grilowane kiełbaski po lewej to skręć w prawo, drugi straganik przy budce to te staniki. Pani dość młoda, ciemne krótkie włosy, "przy kości". Bardzo miła więc na pewno doradzi jaki wybrać.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry