• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dzierżoniów Bielawa i okolice

Klementyna- ano racja. Ja połowe oddałam . ROżek mam jeden tylko do szpitala bo mi szkoda dziecka jak taką mumię z niego robią, Tymek był bez rożka- w brzuchu ma swobode a tu nagle taki kokon z niego robić . bidulek.

Mam spiworek i otulacze ze 2

reklama
ja tymi rożkami zastąpię kocyki bo w rożek używałam tylko po kąpieli do karmienia. Więc do leżenia albo do przykrycia w czasie drzemki. Chyba od razu wybiorę te ładniejsze a resztę zapakuję i oddam bo za dużo tego.

przypomnij sobie ile i co używałaś przy Adku jak tak zrobiłam i sie okazało że niektórych gratów w ogóle nie wyciągałam z szafy- no , i te właśnie poszły do innej dzidzi . mam obsesje i piorę na bierząco , non stop chodzi u mnie pralka :zawstydzona/y: więc wystarczy dosłownie parę rzeczy na krzyż.

Uciekam bo mnie woła kabaczek nadziewany ;-)

Kochana to było ze 100 lat temu :-D nie pamiętam, wiem tylko że nie było tego aż tyle. U mnie pralka też praktycznie "nie stygnie" ale rzeczy bąbelka będę prała osobno /nie wyobrażam sobie wrzucenia ich ze skarpetkami Adka, zwłaszcza po całodziennym hasaniu po podwórku....nawet vanish nie daje czasem rady :szok:/ więc będę prała ciuszki chyba raz w tygodniu - patrząc na ilość i na to ile jeszcze mi z Allegro przyślą to powinno wystarczyć. Już nie kupuję ciuszków bo ostatnio chyba przesadziłam :tak: ale ceny były dobre więc ok, najwyżej potem zrobię tak jak z moimi ciuchami ciążowymi: w zestawy i na Allegro :tak:

moje ostatnie zakupy ciuszkowe:

dwa komplety wyprawka dla maluszka (1743218937) - Aukcje internetowe Allegro i mini paka (1744503710) - Aukcje internetowe Allegro od tego samego sprzedającego więc z przesyłką wyszło 22 zł za wszystko.

już nawet nie przeglądam aukcji :-D

a endorfiny to chyba już mi się wydzielają bo jak patrzę na tą suszarkę z ciuszkami to mam motyle w brzuchu :-D

Ostatnia edycja:
witam,

oj puściutko tu coś dzisiaj u nas :)

a mam pytanko gdzie kupiłyście pieluchy tetrowe? ja kupiłam na allegro i takie jakieś cienkie mi się wydają, ale obeszłam sklepy i wszędzie są takie cienkie:eek:

cześć

na reszcie w domu :eek: od 8 do 12 miałam te zajęcia indywidualne w SR :szok: potem jeszcze zakupy i tak mi się zeszło

kupiłam w Odrze stanik do karmienia, pytałam panią Anię o te fiszbiny - powiedziała,ze śmiało można kupować staniki z fiszbiną a w domu chodzić wogule bez stanika żeby piersi miały luźno i żeby nie zatykać tych porów na brodawkach, mają oddychać, bo często od noszenia staników i wkładek laktacyjnych w brodawkach robią się grzybki i dziecko dostaje pleśniawek, mimo, że nam się wydaje że wszystko czyściutkie a one powstają jak resztki pokarmu zaschną w tych bruzdach malutkich na brodawkach....chyba wiecie o co mi chodzi ???:-p więc na wyjścia cyckonosz a w domu cycki uwolnić:-p :-D

ja pieluchy mam jeszcze po Adku ale tetra raczej nie jest jakaś mega gruba, taka normalnej grubości jak np. prześcieradło tylko w charakterystyczny dla tetry splot i mięciutka.

wpadnę później...teraz jadę dusić Panią ze sklepu Boti w Tesco - po raz 2 reklamowałam buty Adka, pierwszy raz posklejali, po czym buty się znowu rozkleiły i puścił szew na boku cholewki...wiec zareklamowałam drugi raz i zażądałam wymiany na nowe bądź zwrot gotówki /mam takie prawo/ a dziś dzwonię i okazuje się że buty są do odebrania naprawione bo była możliwość naprawy :wściekła/y: chyba im się pomyliło cosik bo to moje żądania, jeśli składam reklamację i jest zasadna, są wiążące dla sprzedawcy. :wściekła/y: łoj chyba się troszkę zdenerwuję w sklepie dziś :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
ale ty dzisiaj bojowa........

a ja zabrałam się za prasowanie ciuszków, plan na dzisiaj poprasować rozmiar 56 i 62. 56 już wyprasowany a 62 jeszcze sporo zostało ale już nie mam siły stać przy desce więc zrobiłam sobie przerwę :)
postanowiłam od razu posortować ubranka, jako że w domu mam rozmiary 56, 62 i 68, więc każdy chcę poukładać na osobnej półce, pomysł niby dobry ale wykonanie........ otóż okazało się że rozmiar rozmiarowi nie równy i np body 56 są większe od 62 i co teraz? hmmm? te firmy to sobie chyba piszą rozmiary jak im pasuje.
więc zrobiłam półkę z rozmiarami 56/62, 62, 68 i więcej i podzieliłam ciuszki wg w własnej miarki w oku a nie wg metek ;-)

heloł

dzisiaj ja mam prasowanko ciuszkowe i tez muszę poukładać rozmiarówkami.

Ale ja byłam wczoraj bojowo-nerwowa, normalnie mogłabym dusić bez ograniczeń. W związku z butami czeka mnie wizyta u Rzecznika Praw Konsumenta, bo sklep ma tak niedouczony personel w kwestii reklamacji, że aż szkoda gadać. Dostaną pismo to może się doszkolą, ja wiem że w Boti już butów nie kupię - wszystko jest ok dopóki nie pójdziesz reklamować, a już nie daj boże drugi raz tej samej pary butów. Kupione w maju a już 2 razy reklamowane i teraz też ich nie mam bo napisałam odwołanie i buty zostały w sklepie. Więc prawie miesiąc Adrian nie może używać tych butów. Totalny bezsens zwłaszcza, ze buty do tanich nie należały.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć

jA czekam na teściową , może mi poprasuje- ale ze mnie leszcz heheh :)

KAsia- ja ściągałam z neta kołysanki. kupiłam tez BAByMozart i tą płytę puszczałam Brzuszkowi. Potem przy kapaniu .Ulubiona była "kołysanka dla okruszka " na You Tube

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry