Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja się wczoraj dowiedziałam, że będzie SYNEK !!!!!!!!! Brzuch ani trochę nie rozlał mi się na boczki-mam taką piłeczkę z przodu (z tyłu patrząc na mnie nikt nie powiedziałby, że jestem w ciąży,bo oprócz brzuszka i biustu nic mi się nie powiększyło)
Ankami staram się być opanowana jak najbardziej potrafię, ale stres zazwyczaj bierze górę:---(. Ogólnie mówiąc-jest ma bardzo trudno. Wczoraj wylądowałam u mojej pani gin z lekkim plamieniem-przebadała mnie z każdej strony i powiedziała, że na receptę może mi zapisać jedynie spokój i wytrwałość, bo farmakologicznie mi nie pomoże.Zaraz po wizycie pojechałam do szpitala,siedziałamtam do wieczora. Jutrojadę znowu na cały dzień:-(. ale szcerze mówiąc bardziej stresujące jest dla mnie myślenie co się tam dzieje, niż dojazd i bycie w szpitalu:----(
Sensi, domyślam się, że najgorsze jest myślenie o tym wszystkim, a z kolei trudno nie myśleć. Właśnie kiedy powinny włączyć się instynkt i intuicja, Ty musisz sporo uwagi poświęcić rozsądkowi. Trzymaj się Laseczko. Będę wspierać Ciebie i Twojego Tatę w moich codziennych wieczornych refleksjach.
Mnie przeczucia juz zawodza, ma poczatku czulam ze dziewczynka,a lekarz za pierwszym razem ze chlopak, za drugim ze dziewczyna za trzecim ze chlopak i badz tu madry i pisz wiersze
Hej Dziewczyny ja mam nadzieje ze sie rozdwoje juz w czerwcu pod koniec nie wytrzymam do lipca chyba chociarz moglaby Niunia trafic na lipiec 7/7/7 !! extra date mam co nie ;-)