• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

dziewczynka czy chłopczyk?

Dziewczyny wrzuciłam nową listę sporządzoną wg. osób na wątku zamkniętym jak coś nie tak to dajcie znać :-):-):-)

reklama
A ja się wczoraj dowiedziałam, że będzie SYNEK !!!!!!!!!
Brzuch ani trochę nie rozlał mi się na boczki-mam taką piłeczkę z przodu (z tyłu patrząc na mnie nikt nie powiedziałby, że jestem w ciąży,bo oprócz brzuszka i biustu nic mi się nie powiększyło:happy::happy::happy:)

Ankami staram się być opanowana jak najbardziej potrafię, ale stres zazwyczaj bierze górę:-(:-(:-(. Ogólnie mówiąc-jest ma bardzo trudno. Wczoraj wylądowałam u mojej pani gin z lekkim plamieniem-przebadała mnie z każdej strony i powiedziała, że na receptę może mi zapisać jedynie spokój i wytrwałość, bo farmakologicznie mi nie pomoże.Zaraz po wizycie pojechałam do szpitala,siedziałamtam do wieczora. Jutrojadę znowu na cały dzień:-(. ale szcerze mówiąc bardziej stresujące jest dla mnie myślenie co się tam dzieje, niż dojazd i bycie w szpitalu:-(:-(:-(:-(

Sensi, domyślam się, że najgorsze jest myślenie o tym wszystkim, a z kolei trudno nie myśleć. Właśnie kiedy powinny włączyć się instynkt i intuicja, Ty musisz sporo uwagi poświęcić rozsądkowi. Trzymaj się Laseczko. Będę wspierać Ciebie i Twojego Tatę w moich codziennych wieczornych refleksjach.

Mnie przeczucia juz zawodza, ma poczatku czulam ze dziewczynka,a lekarz za pierwszym razem ze chlopak, za drugim ze dziewczyna za trzecim ze chlopak i badz tu madry i pisz wiersze:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry