pluto_nova
Moderator
też mam swoje i są spokoto ja właśnie mam taki mysi blond naturlanie i farbowalam na blond pół zycia, a teraz doszłam do wniosku, że mam ładny swój i nie farbuję. Mam odrost, ale uważam, ze spoko to wygląda
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
też mam swoje i są spokoto ja właśnie mam taki mysi blond naturlanie i farbowalam na blond pół zycia, a teraz doszłam do wniosku, że mam ładny swój i nie farbuję. Mam odrost, ale uważam, ze spoko to wygląda
Co te włosy z nami majaja sie kiedyś pofarbowałam na kasztan, a wyszedł prawie czarny. Toteż licealna ja zmywała to Vanishem. Mimo, że moim włosom nic się nie stalo, nie polecam.
PS. nie zmyło się
ja mam naturalnie tak, że od spodu mam ciemniejsze, z wierzchu jaśniejsze a od słońca robią się pasemka jeszcze jaśniejszeMi robi taki a la balejaz (nie wiem ja to poprawnie napisać) wiec nawet jak mi się robi odrost to spoko to wygląda- chodzę raz na pol roku.
Opowiem wam historie mojego życia... jak przeszlam na blond to musialm zrobic mega rozjaśnianie. Chwile pozniej poznałam mojego obecnego męża- i po 2 tygodniach pojechałam na tripa do Tajlandi ze znajomymi. Po 4 tygodniach jak wróciłam moje włosy byly koszmarne - slonce zrobilo sieczkę. A bylam z nim umowiona na randkę. Fryzjer nie mial terminu. Wiec co zrobilam? Poszlam do rosmana kupilam farby blond które dobrze wyglądały na pudełku i zawołałam przyjaciółkę na farbowanie.
Powiem tak - nie róbcie tego.... skonczylam z włosami żółtymi jak kurczak i wypalonymi... przez 2 lata z tego wychodziłam, włosy mi garściami wypadały. W sumie teraz od niedawna zaczęły dopiero wyglądać jak wcześniej.
Cuuuudne zdjęcie !!!!!No i sprowokowałaś!
Ja najbardziej cieszyłam się nie tyle z sali, co z parku na terenie sali, gdzie mieliśmy ślub plenerowy. Pięknie tam było! A później zrobiliśmy tam nad stawem na spontanie kilka ujęć sesji plenerowej, jak już zachodziło słońce. Musieliśmy zmieniać salę na 3 miesiące przed weselem i na dobre nam to wyszło. Ładniej i taniej![]()
matko! Ja mam tak liche włosy (cienkie i rzadkie), że jakbym je potraktowała Vanishem, to do dzisiaj bym była łysa pewnieja sie kiedyś pofarbowałam na kasztan, a wyszedł prawie czarny. Toteż licealna ja zmywała to Vanishem. Mimo, że moim włosom nic się nie stalo, nie polecam.
PS. nie zmyło się
Ja to siedzę ok półtorej godziny. Mycie plus podcięcie końców natomiast mam duzo włosów i długie wiec suszenie zajmuje najwiecej czasu. Nigdy nie farbowałam wiec dłużej niż półtorej godziny nie siedzęJa tez chciałabym ślub w ogrodzie sali ale mamy poproszonych sporo osób tylko na ślub (bez wesela): kolegów z pracy, strażaków itd wiec nie da rady
A tymczasem jadę do fryzka, cóż, ze na kacu, przecież można być na*ebanym i wciąż wyglądać faboulus
Swoją droga Wy tez siedzicie u fryzjera tyle godzin?!ostatnio byłam od 9 do 15, dupa mi prawie pękła na tym fotelu
![]()
Co ty tak długo robiłaś? Ja jak muszę siedzieć dłużej jak godzinę to cierpię XD
Farbę kładę, a w tym salonie nikt się nie spieszyesu co Ty robisz tyle godzin? :O
Ja siedzę u fryzjera 15 minut![]()
bo tylko końcówki podcinam.
Nie farbuje już jakiś czas
Długie masz włosy? Ja ogólnie chodzę raz na pół roku, bo robią mi tak, ze wraz ze wzrostem włosów wyglada to naturalnie ale jak już pójdę, to farba, cięcie, odżywianie itd i się schodzi. Kiedyś zostawiłam telefon w aucie i byłam tyle godzin bez, myślałam, ze ocipiejeJa zwykle tak 4h![]()
Hmm, a może poproś wprost - powiedz o tym plamieniu i powiedz, że słyszałaś, że warto wtedy zrobić histeroskopie. Kurcze badania na NFZ w przypadku jakiś nieprawidłowości się po prostu należą. Ja tez tak poszłam zagadać ale u mnie skończyło się na skierowaniu na rezonans a potem pewnie będziemy robić histeroskopie. No ale u mnie inny powód. Także ja polecam prosto z mostu - wyadaje mi się, że warto w moim przypadku zrobić histeroskopie, poproszę o skierowanie.no właśnie za tydzień w poniedziałek mam wizytę i zastanawiam się jak mam nakierować wizytę, żeby dał mi skiero na histero... bo wiem gdzie mogę zrobić na nfz. Potrzebuję tylko skierowania
Ja na aplikacji pojechałam na swoje pierwsze spotkanie do naszego duże klienta ubrana jak ostatni łachmaniarz bo nikt mnie nie uprzedziłJak widziałam jak niekiedy mój patron przychodził ubrany do pracy to jakoś nie umiałam się spiąć na chodzenie zapięta na ostatni guzik. Gorzej jak nas w tym T-shircie na przykład nagle do sadu wysyłał XD
Widzę, że tez lubisz zacząć od „Jezu” ja podobnie, ciagle się na tym łapie. Uznałam, że będę pisać „oesuuu”esu co Ty robisz tyle godzin? :O
Ja siedzę u fryzjera 15 minut![]()
bo tylko końcówki podcinam.
Nie farbuje już jakiś czas