U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wszystkiego co najlepszeHej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracyoł jea
![]()
Hej dziewczyny, dziś moje uro i zaczęłam dzień z przytupem. Wyjątkowo dziś do pracy jechałam autobusem, pożałowałam kasę na bilet i złapał mnie kanar![]()
Do tego nie dał mi świstka, muszę go gdzies odebrać i specjalnie zrywać się z pracyoł jea
![]()
Ja po ovi waliłam testy codziennie jak stukniętaNo to pięknie zaczęłaś dzieńWszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń a szczególnie tego jednego
![]()
Ja dziś siklam na patyk i biel bieli czyli 8dpo nie ma już ovitrelle w organizmie. Za to miałam sen ze miałam specjalny test ciążowy na którym była lupa do wypatrywania cieni![]()
Niestety, to czy któraś, z nas tak miala nie ma tu absolutnie żadnego znaczenie. Serio, nie ma co sie porównywać choć wiem, że korci. Wszystkie objawy które miałaś mialam i ja a nigdy w ciąży nie bylam. Któraś z dziewczyn pewnie tez miala i byla. Pisze to serdecznie, bez ironii czy cośHej dziewczyny, staramy się z mężem o pierwsze dziecko i proszę Was o poradę.
Mam cykle 29-30 dniowe i w tym intensywnie działamy od 12dc. Podczas któregoś stosunku bardzo czułam lewy jajnik ale dopiero między 16 a 18dc robiłam po 2dziennie testy owulacyjne ale były na "pół ciemne" więc pik przegapiłam. W 22dc zauważyłam sporo mlecznego śluzu a podczas stosunku w 24dc byłam strasznie mokra a mąż cały biały od mojego śluzu co nigdy nam sie nie przydarzyło. W dodatku od dwóch dni co jakiś czas pobolewa mnie brzuch choć to chyba za wcześnie żeby na okres bo według kalendarzyka powinnam go dostać w środę. Wiem że u każdej z Nas może być inaczej ale czy któraś z Was również była taka mokra a okazało się że jest w ciąży? Korci mnie zrobić już test ale to raczej jeszcze za wczesnie![]()
I ze ktoś nie posprztal po sobie... no swinia ma wiecej kulturyJezu dziewczyny wchodze do kibla w pracy a tam kropki z gowna na desce i na scianie na wysokosci spłuczkijak? Pytam sie jak
![]()