• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Dziewczyny ze starań 2022 - bez tabu

• Starter tematu Starter tematu użytkownik 207953
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Hej Dziewczyny,
Spróbuję wszystko nadrobić, ale ostatnie dni byłam mega chora a do tego starszej znajomej przyplątała się i okociła dzika kotka i jesteśmy w fazie akcji ratunkowej (tzn kocica dziś zawieziona na sterylizację, a my karmimy strzykawką małe kotki). Także dzieje się…

Hej Dziewczyny,
Spróbuję wszystko nadrobić, ale ostatnie dni byłam mega chora a do tego starszej znajomej przyplątała się i okociła dzika kotka i jesteśmy w fazie akcji ratunkowej (tzn kocica dziś zawieziona na sterylizację, a my karmimy strzykawką małe kotki). Także dzieje się…
Najważniejsze pytanie: chcesz być z nami w grupie zamkniętej do wymieniania się zdjęciami trzonów?

Hej Dziewczyny,
To pytanie tylko: chcesz isc na zamknięta grupe, ale pod warunkiem, ze chociaz raz pokazesz twarz? :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry