Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moja córcia ważyła ostatnio 7300g ale to było 23 lipcaRoksi jestem w szokuTeż muszę Wiktorii kupić taki dywan
A na poważnie, ile twoja córcia waży? i jaka jest długa? Wygląda szczupło.
A nie masz filmiku z córcią, chętnie bym popatrzyła jak raczkuje![]()
teraz ważyłam ją na wadze domowej i wszło 8,5 kg, ale trzeba odjąć pampersa i ubranko więc będzie ok 8kg
moja córka jest bardzo wysoka
nie wiem ile ma długości ale ubranka kupuje jej na 80cm
muszę ją sama zmieżyć:-) ale dużo dziecki któr mają ok 10 miesięcy są podobnego wzrostu jak Natalka
Pani doktor mówi że jest bardzo wysoka ale niestety nie ma sprzętu żeby ją zmieżyć
Roksi ile macie wzrostu - TY i Twój mąż? Córcia musi być długa, bo przy tej wadze wygląda normalnie.moja córcia ważyła ostatnio 7300g ale to było 23 lipcateraz ważyłam ją na wadze domowej i wszło 8,5 kg, ale trzeba odjąć pampersa i ubranko więc będzie ok 8kg
moja córka jest bardzo wysoka
nie wiem ile ma długości ale ubranka kupuje jej na 80cm
muszę ją sama zmieżyć:-) ale dużo dziecki któr mają ok 10 miesięcy są podobnego wzrostu jak Natalka
Pani doktor mówi że jest bardzo wysoka ale niestety nie ma sprzętu żeby ją zmieżyć
filmiku nie mam ale muszę coś nakręcić
ja 170cm a mój mąż 196cmRoksi ile macie wzrostu - TY i Twój mąż? Córcia musi być długa, bo przy tej wadze wygląda normalnie.

ja 170cm a mój mąż 196cm![]()

:-)
Jak zdejmuję Piotrkowi pieluszkę, to ten robi zamach łapką i merda sobie po siusiaku i ma bardzo skupioną minę 
A jak mu myję siusiaczka w wanience, to śmieje się i łapie mnie za rękę 

ja sie tym bardziej zmartwilam.