reklama

Dziś nauczyłam/em się!

• Starter tematu Starter tematu Agutek
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wy się śmiejecie, a ja kiedyś myślalam, zeby Was zapytać, jak wy mowicie. Moja kolezanka mowila coreczce, ze ma CIPKE, a teraz gdzie nie pojda to mala wola CIPA CIPA (ma 3 latka).

reklama
ja 170cm a mój mąż 196cm:-D

No to wszystko jasne:-)

A moje dziecko odkryło siusiaka :szok::-D Jak zdejmuję Piotrkowi pieluszkę, to ten robi zamach łapką i merda sobie po siusiaku i ma bardzo skupioną minę :szok::rofl2: A jak mu myję siusiaczka w wanience, to śmieje się i łapie mnie za rękę :-D

Mam się martwić??? :crazy:

:-D:-D:-D:-D:-D

Wiktoria jak nie ma pieluchy to też sięga ręką, żeby zobaczyć co tam ma.

moj tez tak robi a wogule od jakiegos czasu mu siusiak twardnieje i staje :szok::szok::szok: ja sie tym bardziej zmartwilam.
niuniek ostatnio zlapal sie za jajka i pociagnal ale mial mine az mu oczy na wierzch wyszly :eek::eek::eek:

:-D:-D:-D:-D:-D Widocznie go zabolało. Ale to "stawanie" to raczej zdrowy odruch:-D Przynajmniej wiesz, że wszstko z nim ok:-D:-D:rofl2::rofl2:

Hehe tak sobie czytam o siusiakach i innych takich i czekać tylko aż nasze dzieci zaczną się dopytywac skąd się wzięły :-D.
Mój jeszcze się nie interesuje za bardzo swoim ptaszkiem ale pewnie to kwestia czasu po rękach i stopach przyjdzie czas na siusiaka ;-).

reklama
Dziewczyny czy Wasze dzieci siedza juz stabilnie?? Vaneska siedzi ale jeszcze nieraz sie giba na boczki ...i czy potrafia Wasze pociechy siadac juz same??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry