reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
moja pannica nauczyła się mówić pan, i zamiast mówić monika(mam tak na imię) woła onika ,poza tym jak ją przewine to zanosi do kosza pampera a jak nie zdąże jej posadzić na nocnik i zrobi kupe to bierze pampersa przynosi do mnie i mówi ee wtedy wiadomo o co chodzi!!!Jak Bartek śpi a kyoś jest głośno to mówi ccciiiiii dzidzia aaa!!Jak młody śpi to da mu buziaka wsadzi w buziaka smoka i rozśmiesza go

slodkei te nasze dzieciaczki :)
najsmeiszniejsze sa jak ucza sie nowych slowek i przekrecaja je po swojemu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

tristan tez sie przedstawia razem z numerem domu ulica i panstwem:-D:-D

Karol mówi zamiast miś "biś", a zamiast Jaś coś jakby "jań". Poza tym z nowych słów: mysz, liść, cień, cia (ciastko). Woła nasze kotki "bapa" (kotka ma na imię Gapa) i "ja" (druga ma na imię Zuzia) :-D. Śmieszne to jest jak biega po domu i woła "ja! ja! ja!".

:-D:-D:-Dcalkiem mozliwe hehhe bo juz kilka literek zna:tak::tak::tak::tak:

tristan dzisiaj nauczyl sie spiewac piosenke po angielsku , ale zadziwiel mnei bo w przedszkolu pierwszy raz spiewalismy ja , i potem caly dzien nie a teraz wracamy w samochodzie a on zaczal nam spiewac :-D:-D:-Dnio co prawda nie bylo w tym za bardzo melodii ale slowa pieknie zalapal . ja tyle nie zalapalam co on :zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Do góry