reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziś nauczyłam/em się!

reklama
Avacanda witaj:-)

Gratulacje dla córeczki:-)

Nie musisz się martwić, że ktos źle odbierze to że się chwalisz umiejętnościami córeczki, ten wątek właśnie po to jest - żeby się chwalić, ale nie przechwalać. Tak sądzę. Znamy się z dziewczynami bardzo długo i mnie osobiście cieszą osiągnięcia wszystkich marcowiątek:-) Już nie mogę się doczekać, aż reszta dzieciaczków zacznie pyskować rodzicom;-) Sorry dziewczyny:-D

A o brzydkich słowach pisałam kilka psotów wyzej.
Ale żeby nie było, to mówi też - kocham cię mamusiu, kochana mamusia, moja Ewo:-)

Ewa, bomba, uśmiałam się do łez :-D, znam też jedną taką agentkę. Była w wieku naszych bąbli jak nawijała tak jak Twoja a do dzisiaj pamiętam tekst: "J. ... załóż buty" a ona na to: "O Matko, tylko załóż buty i załóż buty..." - z ogromnym wyrzutem :-).

Mój na razie wszytko co robimy naśladuje, mówi dużo ale głównie po swojemu aczkolwiek coraz częściej zdarza mu się zrozumiale :tak:

kurcze, a mój nie chce mówic po naszemu:baffled:, buzia mu się nie zamyka, ale my go nie za bardzo rozumiemy:-(,
ale za to nasladuje pieknie wszystkie czynności:tak:, szczególnie po innych dzieciach:-D

problem z córką mam taki że....ta mała franceska chodzi spac o 23-24 a wczoraj pobiła rekord bo o 24:30:szok: i to z płaczem.Najgorsze jest to że przed kąpielą jest taka śpiąca a jak się już wykąpie dostaje pawera:crazy: skacze głupieje spanie jej przechodzi do 22 jakos to wytrzymujemy ale pózniej to koszmar :angry: nie umie znaleść sobie miejsca i w końcu zazypia z płaczem :confused: co to może znaczyc dziewczyny...może nie powinnam jej dać spac popołudniami długo:confused:

u nas tez brzydkie wyrazy juz sie wystapily ,ale ie zwracalam na nie uwagi i jakos mlody nie powtarzal

za to ostatnio jak przyszedl do mamy do szpitala to sie z niego cala sala smiala
maz rozmawial z lekarzem i powiedzial do niego thank you a mlody :
thank you made
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
normalnie myslalam ze urodze ze sniechu heheheh
lekarz tez sie usmail

po ostatniej awanturze synus caly wczorajszy dzien chodzil i sie przytulal i calowal i mowil mamusia milenka kocham
chyba mial wyrzuty sumienia i wiedzial ze przeskrobal:sorry2::sorry2:

Zuzia rano wstaje czasami przed 9 albo grubo po 9 ... popołudniami chodzi spać miedzy 14 a 15 i śpi do 2 godzin ... no a pózniej to 23 24

to pozno wstaje twoja corcia :tak:wiec moze to i dlatego? moja jak wstanie o 8:30 to jestem w szoku ,ze tak dlugo pospala ;-)

reklama
Wiem wiem ze długo śpi ale i też pózno popołudniami chodzi spać np. teraz sie bawi zrobiła mnie w balona:angry: o 14 dałam jej mleko spała 10 min i słysze mama:crazy: ale ja jej dam dziś nie pójdzie spac wcale przetrzymam ja do 18...kąpiel i nyny :tak:znając ją bedzie napewno śpiąca o 4,5 pospała by do 7 a potem bedzie buszowac do 2 w nocy:baffled:

Do góry