X
Xwawelx
Gość
Strzel kolejny test jutro rano jak masz. Albo bete
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mialam isc jutro na bete ale musialam zmianami sie w pracy zamienić i dopiero mogę isc na nia w czwartek. Jak okres sie nie pojawi to pójdę w czwartwk na bete to bedzie 15dpo. Mam jeszcze jeden test z twj samej firmy tylko strumieniowyStrzel kolejny test jutro rano jak masz. Albo bete
Strzel testMialam isc jutro na bete ale musialam zmianami sie w pracy zamienić i dopiero mogę isc na nia w czwartek. Jak okres sie nie pojawi to pójdę w czwartwk na bete to bedzie 15dpo. Mam jeszcze jeden test z twj samej firmy tylko strumieniowy
Jedna kreska !Strzel test
To nie ma ciąży...Jedna kreska !
To nie ma ciąży..
Niestety nie ma więc nawet nie ma sensu na bete iscTo nie ma ciąży...
A kiedy mialas ja dostac?Tylko jak ja mam byc na duphastonie 3x1 do czasu miesiaczki to kiedy ja jej mogę sie spodziewać nawet nie wiem![]()
Właśnie wstyd mówić ale nie wiem bo wczesniej przed 2 lata bralam duphaston od 16do25dc i zawsze 28 dc zostawalam okres, potem stwierdziłam ze chce starac sue o dziecko. W poprzednim cyklu nie było pęcherzyka wiec mialam wziac od 16 do 25 dc okres byl 28 dnia cyklu. A teraz byl pęcherzyk owulacja była 19 dnia a od 21 dnia mialam brac duphaston az dostane okres. Jeżeli by byl co 28 dni to już jestem 3 dni po. Ale ktos pisal ze po owulacji okres jest 14 - 16 dni po to jeszcze mam czasA kiedy mialas ja dostac?