reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Dziwne zachcianki

właśnie pożeram arbuza łyżeczką ze środka połówki:tak: mąż wszedł do pokoju i spytał, czy robię sobie kask:-D wymyślił sobie, no...
a ogórasy czekają na pożarcie:tak:

reklama
A mi sie zaczela jakas "faza" na owoce i soki. Jem i pije w kazdej ilosci, jablka za ktorymi nigdy nie przepadalam, sliwki, banany, truskawki, co tylko mi wpadnie w rece...;-) Ostatnio kupilam sobie sok tymbarka porzeczkowy i prawie duszkiem litra obalilam :-D :szok: . Czekolada i lody czekoladowe tez mi dobrze wchodza :laugh2:

ojej, ale zjadłabym pyszną zupkę, niekoniecznie z brukselką, ale z młodą kapustką:blink: mmmm... ale mój mąż nigdzie teraz nie pojedzie:no: jutro to już sobie sama kupię:-)

Koniec!!!! Nie czytam więcej tego wątku!!! Ja tu siedzę głodna i mi aż słabo się robi, a Wy jecie dokładnie to wszystko czego mnie nie wolno.:wściekła/y: Mam dość!!! Magda musi się zlitować i wyjść przynajmniej o czasie, a najlepiej ze 2 tygodnie wcześniej, żebym nie musiała już tyle cierpieć.:no:

reklama
Ja tez mam zupkę jarzynową, z brukselką i duuużo kalafiora ;-) Tak mnie coś wczoraj wzięło na warzywa. Zjadłam ją na obiad potem podjadłam dżemu truskawkowego i czekoladę z nadzieniem malibu a potem jeszcze trochę zupki:-D
A na kolację pizza, oj tez za mną chodziła. A co do arbuza, to też bym zjadła a nie mam:wściekła/y:a zamiast coli wolę pepsi. Kawy w ogóle nie pijam, więc sobie pozwalam od czasu do czasu na ten niezdrowy napój.

Do góry