Hej, błagam was o pomoc bo już nie wiem co robić. Wczoraj po południu zrobiłam test i wyszły 2 kreski. Druga była blada ale była, powtórzyłam 2 godziny później i wyszło to samo (test innej firmy). Stwierdziłam, że powtórzę rano ale nie mogłam spać, budziłam się co chwilę. O 7 rano powtórzyłam test i wyszła jeszcze bledsza, cieniutka jak włos. Nie wiem co myśleć, POMOCY!
reklama
reklama
Postaraj się zrobić betę przed pójściem do ginekologa jak masz taką możliwość.Boje się, że kolejny raz się zawiodę więc na razie nie nastawiam się pozytywnie. Zobaczymy co powie jutro ginekolog i co wyjdzie z bety.
Na pewno jestes w ciazy.nie może byc nawet bladej kreski jak ciazy nie ma
Ja tez pierwszy test mialam taka jasna druga kreseczke ledwo bylo widac
Pozniej juz granatowe
Niski poziom beta hcg bo wczesna Ciąża
I zalezy jaki test jeden jest może byc bardziej czuly od drugiego
Zrob bete i powtórz po 48 h czy przyrasta prawidłowo ale na bank jesteś w ciąży
Ja tez pierwszy test mialam taka jasna druga kreseczke ledwo bylo widac
Pozniej juz granatowe
Niski poziom beta hcg bo wczesna Ciąża
I zalezy jaki test jeden jest może byc bardziej czuly od drugiego
Zrob bete i powtórz po 48 h czy przyrasta prawidłowo ale na bank jesteś w ciąży
Co myślę?? Że nie potrzebnie idziesz do lekarza ,chyba że chcesz zabezpieczyć się lekami. On Ci nie powie czy jesteś w ciąży bo na usg nic nie będzie widział, może co najwyżej szyjkę sprawdzić . A co on Ci powie to i ja Ci powiem i już dziewczyny mówiły zrób test beta hcg i będziesz wiedzieć kolejny po 48h.
Trzymam kciuki.
P.S. wcale nie jest tak że test wyjdzie pozytywny to się jest w ciązy ja i moje znajome czesto trafiałysmy na fałszywe testy które mówiły o ciąży a beta hcg nie potwierdzała. Raz nawet jedna kupiła test z dorysowaną kreską heh
Trzymam kciuki.
P.S. wcale nie jest tak że test wyjdzie pozytywny to się jest w ciązy ja i moje znajome czesto trafiałysmy na fałszywe testy które mówiły o ciąży a beta hcg nie potwierdzała. Raz nawet jedna kupiła test z dorysowaną kreską heh
reklama
U mnie dwa dni po spodziewanej miesiączce wyszły dwie identyczne grube krechy... twój test potraktowałabym jako negatywny... ale skoro u innych dziewczyn to się sprawdziło w takim razie I ty z dużym prawdopodobieństwem jesteś w ciąży... życzę powodzenia.!