Mimi94
Fanka BB :)
Lekarz miał jakieś podejrzenia, że zlecił laparo? Miałaś na NFZ czy prywatnie?U mnie przy laparo wykryli Endo 2st
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Lekarz miał jakieś podejrzenia, że zlecił laparo? Miałaś na NFZ czy prywatnie?U mnie przy laparo wykryli Endo 2st
Nie miał podejrzeń, ale od 5 lat staram się o dziecko i nic.. jedno poronienieLekarz miał jakieś podejrzenia, że zlecił laparo? Miałaś na NFZ czy prywatnie?
Długo czekałaś na termin?Jeśli dobrze bo kojarzy mówisz o zabiegu bardzo podobnym do histeroskopi?
Ja laparoskopię z drożnością miałam na NFZ wykonane
Ja od 2lat. Wszystkie wyniki dobre, męża też. Sono HSG też ok dlatego pomyślałam o tym...Nie miał podejrzeń, ale od 5 lat staram się o dziecko i nic.. jedno poronienie
No u mnie też tak było a po laparo okazało się że miałam zrosty i Endo 2stopnia. Teraz zaczęłam drugi cykl starań. Zobaczymy co to będzie.Ja od 2lat. Wszystkie wyniki dobre, męża też. Sono HSG też ok dlatego pomyślałam o tym...
Wiesz co bardzo szybko może miesiącDługo czekałaś na termin?
Na miałam tylko Sono HSG ale jak czytam w necie to jest wlansie, że wykrywa zrosty, endometrione itp..
Mi w klinice nic a nic nie mowili o tym...
A chodze do invimedu w Poznaniu
Dwa lata starań i córaDługo się staracie?