Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Polecam femibion biore do tej pory nawet jak karmię piersią.moje pytanie brzmi czy jeśli zaczęłam przyjmować Femibion w trakcie starania się o dziecko ale jest to jedynka A nie 0 to czy czemuś to przeszkadza bo ostatnio usłyszałam że nie powinnam brać jedynki ponieważ jedynka jest od pierwszego tygodnia a nie przed czy to ma jakąś różnicę
Jeśli nie masz nadczynności tarczycy bądź Hashimoto to nie ma znaczenia czy 0, czy jedynka.moje pytanie brzmi czy jeśli zaczęłam przyjmować Femibion w trakcie starania się o dziecko ale jest to jedynka A nie 0 to czy czemuś to przeszkadza bo ostatnio usłyszałam że nie powinnam brać jedynki ponieważ jedynka jest od pierwszego tygodnia a nie przed czy to ma jakąś różnicę
Jeśli nie masz nadczynności tarczycy bądź Hashimoto to nie ma znaczenia czy 0, czy jedynka.
Przy Hashimoto ma znaczenie przyjmowanie jodu, który jest w składzie femibionu. Tzn, przy hasimoto trzeba z jodem uwazacA jeśli ma się niedoczynność, hashimoto i bierze femibio. 0 ? Ma to znaczenie ? Pytam, ponieważ @ki nie mam ponad 2 tyg , testy nic nie pokazały. NiestetyOczywiście mam umówionego lekarza , ale wiecie jak to jest
![]()
Polecam femibion biore do tej pory nawet jak karmię piersią.moje pytanie brzmi czy jeśli zaczęłam przyjmować Femibion w trakcie starania się o dziecko ale jest to jedynka A nie 0 to czy czemuś to przeszkadza bo ostatnio usłyszałam że nie powinnam brać jedynki ponieważ jedynka jest od pierwszego tygodnia a nie przed czy to ma jakąś różnicę