Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A sa takie?O ile mnie pamięć nie myli to wytyczne mówią, że dziecko nie powinno przebywać w foteliku samochodowym dłużej niż 2 h (za jednym podejściem).
Drugą kwestią jest to, że fotelik samochodowe służy przede wszystkim do zapewnienia bezpieczeństwa dziecku podczas jazdy autem, a kwestia prawidłowej pozycji itd. schodzi na drugi plan.
Nie wiem jak wyglądają te kwestie w fotelikach, które można rozkładać do pozycji poziomej.
Ja mam fotelik firmy Kiddy, który mozna rozkładać do pozycji leżącej, a nawet przewozić w tej pozycji. Na pewno dziecku jest tak wygodniej, niż kiedy jest maksymalnie skólone. Natomiast wytyczne są takie same jak do innych fotelików: nie dłużej niż 2h. Dziecko nie ma praktycznie żadnej swobody ruchu w takim foteliku, nawet rozłożonym.Nie wiem jak wyglądają te kwestie w fotelikach, które można rozkładać do pozycji poziomej.
Bo do fotelika nie dodają stelażuA sa takie?
Ale po co ktos wozek kupuje jak chce w foteliku wozic