reklama

Foteliki samochodowe

Kiddy Life Plus można kupić w Niemczech za ok 130 Euro (jakieś 500zł) a u nas ponad 800!!!
Nowszy Kiddy Life Pro kosztuje tam ok 230 Euro a więc porównywalnie do Plus w Polsce!!!
Ja chcę wykorzystać ciotkę w Niemczech do tego zakupu i tylko się zastanawiam "który?"

reklama
W sprawie KIDDY, czy moze ktoras z Was juz go kupila ??? zastanawiam sie nad zakupem tego fotelika i jestem ciekawa opiniii uzytkownika, czytalam ze ma bardzo dobre oceny w testach, fakt ze do tanich nie nalezy ale jest do 36 kg, wiec teoretycznie jest to zakup raz a porzadnie, bo fotelik "rosnie" wraz z dzieckiem.

Ten fotelik radze wam testować z dzieckiem bo podobno niewiele dzieci wysiedzi z ta nasadka takie opinie tu słyszałam

Myślałam też o foteliku do 25 kg i potem tylko jakąs podkładkę, ale wyniki testów mnie od takiego rozwiązania odsunęły.
Ja na razie czekam. Obecnie mam fotelik do 13 kg, a Jagoda może powoli do 9 dobija.
No i szukam, jak tu go taniej kupić.
Nie mam szans, żeby Jagodę gdzieś do niego przymierzyć :(

Joaśka ja radzę nie kupować bez przymiarki, w końcu to Jagódka bedzie w nim jeździć, ja Antka przymierzałam w kilka fotelików i nie każdy był odpowiedni. Radze wybrane modele przymierzyć w sklepie a poźniej szukać gdzie kupić taniej.

Problem polega na tym, że w sklepie wybór mam praktycznie zerowy. Uparli mi się na jedną firmę i koniec.
Albo mi jakościowo nie pasują, albo ze względów bezpieczeństwa
A już tego kiddy nijak nie umiem nigdzie w sklepach znaleźć.
Z wózkiem podobnie. Tyle dobrze, że Jagodzie każdy pasował.

reklama
Może, jak się do rodziców wybiorę, to wyskoczymy do Gliwic lub Zabrza. Myślałam o tym. Zobaczymy, czy się uda, bo wyskoczenie do rodziców oznacza ciągłą gonitwę gdzieś i do kogoś. Czuję się zmotywowana, żeby wybrać się do tych sklepów. Muszę jeszcze poszukać, jakich mają producentów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry