reklama

Fotki i filmiki

jolek a Ty też kurczę....trójka dzieciaków, a figura jak marzenie!!! Wyglądasz super jak na swój wiek, nie jedna dziewczyna dwudziestoletnia może Ci pozazdrościć :)
ja zazdroszcze:-):-):-):-)
Dziewczyny żeby było tak po równo to ja mam propozycje:
oddam słoninke za darmo !!!!:-D:-D:-D, własnogębnie wychodowana, z wierzchu opalona, od środka mięciutkie sadełko- celulit dorzuce gratis !!!!;-);-);-)
odbiór osobisty , lub po uprzedniej konsultacji co do wysyłki:-D:-D:-D
kurczaki, to nie sprawiedliwe, takie laski z Was , a tu człowiek tak bardzo chce, a tu mu nie wychodzi:crazy::crazy::crazy:hmmm...Wszystkie jesteśmy laski no nie...;-);-);-)

reklama
jolek i dobrze zrobiłaś :tak: a ja to jakoś zawsze zapomniam ile ty masz lat i jak coś napiszesz o tych swoich nastolatkach to z niedowierzaniem patrzę na twoje fotki.
elunia super rodzinka :-) a figurki to ci zazdroszczę...

to ja tez sie pisze do tych co zazdroszcza Eluni figury :sorry:

a tak na marginesie to juz 4 dzien cwicze brzuszki no i mniej jem i mam nadzieje ze wytrwam bo zawsze z cwiczeniami to konczylo u mnie sie juz na drugi dzien. ale tak podchodze aby zaczac diete Dukana. kto sie pisze ze mna??? zawsze to jakies byloby wsparcie :-p

dziewczyny dziękuję ale mnie pochwaliłyście aż mi głupio. jolek majteczki to zwykłe bawełniane na pampersa żeby piasek małej nie nasypywał się do wody bałam się ją wkładać.
larkaa Ty też kobieto MEGA laska Kalina po mamie geny niech zbiera:) jolek mamuśko 3 nikt nie powie patrząc na Ciebie że masz nastolatki w domu.
miki Twoje posty zawsze rozbawią;) taki towar mąż nie byłby zachwycony jakbyś straciła swoje piękne krągłości.

...ale tak podchodze aby zaczac diete Dukana. ...
ja z doświadczenia mojej teściowej wiem tylko że żadna dieta nie jest skuteczna, jedyna dieta skuteczna to ŻM (żryj mniej) :-D:-D:-D, jak ją zaczynam stosować to chudnę, a jak zobaczę że chudnę to zaczynam znów jeść i tak w koło, nie mogę spać z wagi, muszę silną wolę uruchomić.

ja zazdroszcze:-):-):-):-)
Dziewczyny żeby było tak po równo to ja mam propozycje:
oddam słoninke za darmo !!!!:-D:-D:-D, własnogębnie wychodowana, z wierzchu opalona, od środka mięciutkie sadełko- celulit dorzuce gratis !!!!;-);-);-)
odbiór osobisty , lub po uprzedniej konsultacji co do wysyłki:-D:-D:-D
kurczaki, to nie sprawiedliwe, takie laski z Was , a tu człowiek tak bardzo chce, a tu mu nie wychodzi:crazy::crazy::crazy:hmmm...Wszystkie jesteśmy laski no nie...;-);-);-)
hej Miki a czy mężol się zgodzi bo mój to na mnie wyzywa i mówi że jak kiedyś miałam trochę sanełka to jak się przytulił to go nie cisneło i nie miał siniaków:-D:-D:-D
jolek i dobrze zrobiłaś :tak: a ja to jakoś zawsze zapomniam ile ty masz lat i jak coś napiszesz o tych swoich nastolatkach to z niedowierzaniem patrzę na twoje fotki.
elunia super rodzinka :-) a figurki to ci zazdroszczę...

Dziewczynki Jolek Elunia wasze dzieci piekne a jak na was patrze znow na odchudzanie mnie bierze :-D

dziękuję ja zawsze miałam dużo młodsze koleżanki bo po prostu nie dopuszczam do siebie tego ile mam lat i zachowuję się tak jak mi pasuje

Jak ja uwielbiam to forum :tak:
Niko kawaler jak się patrzy i jak pięknie siedzi :tak:
Majeczka też mnie powaliła swoją kiteczką. Zazdrościmy, bo u nas to jeszcze przyjdzie trochę poczekać.
Iga widać rozkochała się w plaży, a mamusia figurkę ma niezłą - potwierdzam, widziałam z bliska :tak:;-)
Miki jak coś powiesz, to aż laptop mam cały zapluty :-D

Poogladałam wasze fotki, cudowne forumowe dzieciaczki mamy, kiteczka Majki-mega!
Jak wy na to pisanie i wrzucanie fotek czas znajdujecie, szczególnie Mikimauro- ja to ledwo poczytam w ekspresie i juz mało czasu na pisanie, w awy takie tempo macie i to na kilku wątkach....:confused2::confused2:
Wrzuciłabym nasze fotki ale nie wiem jak....

reklama
2nqz67t.jpg
206dbo3.jpg
2uqg3n8.jpg

Oto kilka fotek malego smieszka Gracjanka:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry