reklama

Fotki i filmiki

daggy ostatnio miki polecila mi ta strone Wybierasz zdjecie z kompa,zmieniasz wymiar na 320-240 i przesylasz Na stronie wyswietli sie kod IMG forow i paneli dyskusyjnych Kopiujesz go i wklejasz do swojego posta:-);-)

reklama
mysia ale Gracjanek duży i taki radosny
daggy75 wejdź kursorem na ten spinacz to są załączniki i będziesz miała ,,prześlij plik ze swojego komputera,, przesyłasz zdjęcia i wciskasz wyslij ,później zaznaczasz i przenosisz do posta

Moja Smerfetka:):-)

Załączniki

• S7001619.jpg
    S7001619.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 75
  • S7001622.jpg
    S7001622.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 68
Mysia twój synek to prawdziwy mały sportowiec :-) dresik pierwsza klasa
Ewelinka na tym drugim zdjęciu wygląda jakby chciała zapytać "mamo gdzie idziemy skoro mnie już tak wystroiłaś" :-):-) fajnie wyglądają dziewczynki w tych opaskach.

Mysia- Gracjanek zmienił się troszke na buziaczku, słodko wygląda, a kurteczka mojej ulubionej firmy, Wczoraj byłam kupić coś dla Majki, ale nic nie było, Zato Maurycemu kupiłam dwie pary jeansów, jak pożdziera kolana to udusze;-);-);-)
ewelinka- Blaneczka przeurocza, jakie ma już włoski długie:tak::tak::tak:

Zuzia24 Maja jako pierwsza mode3lka z kitką na forum;-)
jolek jak Nikuś ładnie siedzi:-) i super masz fryzurkę:tak:
elunia r. chcę dołaczyć do grona zazdrośnic:zawstydzona/y: ja się jeszcze dłogo nie odważę rozebrać publicznie, tzn na plaży;-) niby 5kg na plusie więc nie taka tragedie, ale od kolan prawie po pachy rozstępy:-(
Mysia! na ostatnim zdjęciu to Gracjanek już na takiego dużego chłopczyka wygląda, jak by miał dużo więcej niż 5miesięcy:tak:
Ewelinka :tak::tak: a na pierwszym: Ja???Przecież ja nic nie robie temu pieskowi;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry