reklama

Fotki i filmiki

Zuzia Majcia śliczna, a kiteczka super, w ogóle włoski ma ładne i dużo jak na te 5 misięcy :tak: aż zazdroszczę, bo moje dziecko to taki łysolek i do tej kitki chyba rok będę czekać :-(
jolek super synek :tak::tak: a to foto jak pożera krzaczek...:-):-):-) pewnie na malinki już czeka ;-):laugh2:
PS masz świetny kolorek włosów - bardzo ci pasuje :happy:

reklama
dawno nas nie było wszystkie dzieci piękne kiteczka Majusi niesanmowita nasza Iga jeszcze troszkę poczeka na kitki. Nikoś radosny jak roślinkę zajady czy to winogronko??
My byliśmy wczoraj pierwszy raz na plaży mała zmęczona wróciła ale pod parasolem wypoczywała. zdjęcia są z ostatnich spacerów z mamą w nosidełku i na plaży wczoraj

Załączniki

• PICT0004 (Small).jpg
    PICT0004 (Small).jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 96
  • PICT0023 (Small).jpg
    PICT0023 (Small).jpg
    41,9 KB · Wyświetleń: 104
  • PICT0044 (Small).JPG
    PICT0044 (Small).JPG
    19,2 KB · Wyświetleń: 99
  • PICT0047 (Small).JPG
    PICT0047 (Small).JPG
    21,2 KB · Wyświetleń: 94
  • PICT0064 (Small).jpg
    PICT0064 (Small).jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 126
  • PICT0066 (Small).jpg
    PICT0066 (Small).jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 105
  • PICT0067 (Small).JPG
    PICT0067 (Small).JPG
    23,4 KB · Wyświetleń: 137
  • PICT0073 (Small).JPG
    PICT0073 (Small).JPG
    24 KB · Wyświetleń: 99
oj wszystkim dziękujemy za miłe komentarze
-j- no ja trochę schudłam ale jeszcze mi zostało na brzuch ze 3 kg

pbg to zdj co pożera krzaczek to winogron na tarasie już nie może się doczekać na owocki a z kolorem włosów to ja lubię eksperymentować miałam bląd ale nie mogłam na siebie patrzeć więc zrobiłam rudy ale też mi nie podchodził i na ten rudy dałam czerwień no i czuję się dobrze .Dziękuję:-D

elunia a Igusia to śliczna laleczka . Czy ona ma te majteczki co są do wody?No i ty naprawdę nie wyglądasz co byś niedawno rodziła superr:-p

jolek a Ty też kurczę....trójka dzieciaków, a figura jak marzenie!!! Wyglądasz super jak na swój wiek, nie jedna dziewczyna dwudziestoletnia może Ci pozazdrościć :)

reklama
jolek a Ty też kurczę....trójka dzieciaków, a figura jak marzenie!!! Wyglądasz super jak na swój wiek, nie jedna dziewczyna dwudziestoletnia może Ci pozazdrościć :)
oj larkaa dziękuję ale na to macie wy wpływ bo ,,kto z kim przestaje takim się staje,, a ja strasznie lubię was i jak was czytam lub oglądam to zapominam o moich latach i tak jakoś wychodzi:-):-D;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry