reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

reklama
moj Kuba ma sliniak z rekawami z ceratki i jeszcze peiluchez tetry a zawsze jest upaprany...jak Marta
Dzis daje ziemniaka z dynia :-)

Megusek a czy ty już możesz dawać stałe pokarmy?
Ile ma twoje szczeście?
Mi pediatra powiedziała że dopiero od 5 mc można dawać stałe pokarmy...

Ibi ze wzgl zdrowotnych Kuba ma juz jesc przeciery a za tydz zupke jarzynowa. Mielismy przejscia z kupami bakteriami i alergia i tak nam pediatra zalecila. Sama sie dziwilam...ale coz....podobna nasza pediatra jest niezla ;-)

Śliczne są Wasze dzieciaczki!!!

A ja nie potrafię zdjęcia wkleić:no:
W podpisie też nie mogę mieć, bo mam same olbrzymie i nie mieszczą mi się, a nie potrafię ich zmniejszyć:no:

MonikaM możesz je zmniejszyć np programem irfanview, otwierasz zdjęcie, robisz zapisz jako i wyskoczy Ci taka ramka opcje zapisu, zmniejsz w niej jakość, wraz ze zmniejszeniem jakości zmniejszy się rozmiar Twojego zdjęcia.

MonikaM bardzo łatwo zmniejsza się zdjęcia w Paintcie.Przenosisz do Painta zdjęcie, zapisujesz je pod inna zazwą niż orginalne i w obrazach masz opcję rozciągnij/pochyl- tam w rozciąganiu możesz zmniejszyć zdjęcie np. o 50%( na dl i szerokość) i zapisujesz. Takie zmniejszone zdjęcie możesz już wysłać.

reklama
Rozumiem :))
Moja kumpela z sali poporodowej musiała dziecku dać już zupe w 2 mc życia małego bo miał refluks żołądkowy...Musiała zagęszczać mu pokarmy...
My narazie czekamy na 5 mc i zaczniemy jeść marchewki, zupki itp..

Buzia

Do góry