reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Ech, nasze dzieciaki to już powoli siadać zaczynają, niedługo zaczną chodzić, nawet się nie obejrzymy a wyfruną z domu :-( .Za szybko ten czas leci, stanowczo za szybko.
No, Kuba wygląda jak boss ;-)

reklama
Inna - racja, za szybko ten czas leci :tak:
Ale śliczne są te nasze listopadowe maluchy. Każdy jeden jak z obrazka :tak::tak:

To zdecydowanie mój ulubiony watek ;-)

Ja dzisiaj zrobiłam małą sesję fotograficzną Oliwce, więc powklejam jeszcze parę fotek :-)

1.Mamusia karmi mnie jabłkiem z marchewką 2.Pyyyycha ;)

1.Zjem tą zabawkę!!! 2.Mówię poważnie-zjem ją!!! 3.Albo połknę w całości :D

Dziękuję w imieniu Haneczki :-)

Oliwka śliczna! Hania też tak pcha zabawki do buziulki. Jak nie zabawki to moje ręce a dziś próbowala zjeść moją bluzę :dry: Tak, to najwyższy czas na urozmaicanie diety :tak::cool2::tak:

He he, u nas też jest urozmaicana dieta :-D .Dzisiaj Oliwka próbowała wszamać mój sweter, ale odwiodłam ją od tego pomysłu, coby jakieś kłaczki jej nie powłaziły do buźki i żeby nie było problemów z brzuszkiem.

Haneczko-sliczna dziewczynka z ciebie i wszystkiego naj na 4miesiaczki:-)
Oliwcia- pieknie wcina super foteczki:-)
Megusek-slicznie siedz Kubus i jaki dumny naprawde jak szef:-)

reklama
Hania przesliczny golasek :-) ladnie juz tez siedzi :-)
Oliwka-maly zarloczek...zobaczcie jak roznie jedza nasze dzieci...
Takie ma rumience ;-)
Kuba dziekuje za pochwaly ;-)

Do góry