reklama

Fotki naszych listopadowych słoneczek

Hmmm, dobrze, że to niekapek. Ale fakt, łapie ładnie i generalnie oburącz, ale chyba więcej energii traci na napicie niż z tej herbaty uzyska. Red bulla trzeba by tam wlać ;-).
Gorące życzenia dla ostatnich jubilatów :-D:-D:-D.

reklama
Wybaczcie że nie wymienię każdego z osobna, ale chcę powiedzieć że te nasze szkraby już taki fajne i dorosłe się robią :-):-)
Martynka niezłego strzała z tym niekapkiem dała, godne podziwu

Jejku jak Martynka slicznie pije z kubecka niekapka nie wiedzialam ze juz dzieci potrafia to robic w tym wieku musze tez zobaczyc jak Marta by do tego podeszla:dry:

Kasiu niezłe umiejętności ma ta twoja córcia:tak: Mateuszek jeszcze nie potrafi pić z kubeczka. Tylko go trzyma w rączkach i wylizuje ustnik,ale nie wie jeszcze, że się z niego pije:no:

he, he...ale Mati oczytany będzie...

a to moja chorutka Bąbolada z wczorajszego dnia

Załączniki

• a.jpg
    a.jpg
    117,9 KB · Wyświetleń: 93
  • b.jpg
    b.jpg
    163,6 KB · Wyświetleń: 47
  • c.jpg
    c.jpg
    80,3 KB · Wyświetleń: 51
  • d.jpg
    d.jpg
    166,8 KB · Wyświetleń: 45
  • e.jpg
    e.jpg
    149,8 KB · Wyświetleń: 44
Beti mój Kamyk też uwielbia książeczki. Patrzy na obrazki jak zaczarowany. Ale widzę że Twój synek sam przewraca kartki, spryciuch, hihi. Anii Twoja córa cudna. Zaciekawiło mnie to jeziorko w tle, zazdroszczę bo uwielbiam takie miejsca.

hmmm Pajola...to nie jeziorko a zwykły zalew.a ujęcie jest od najładniejszej strony bo wszędzie jest beton i schody...brud i nic więcej, ale z braku laku i kit dobry...

A to szkoda, myślałam że Wasza córcia ma śliczne jeziorko na codzień. Ja nie mogę się doczekać jak pojedziemy z Kamilkiem na Kaszuby. Las, jeziorko, ptaszki śpiewają, ognicho, żyć nie umierać.

reklama
Pajola...znasz kaszubski? w ubiegle wakacje sluchalam pogody w radiu po kaszubsku...ale sie usmialam bo nic nie zrozumialam ;-)
W tym roku myslelismy o Helu na urlop ale chyba za daleko...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry