Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hmmm, dobrze, że to niekapek. Ale fakt, łapie ładnie i generalnie oburącz, ale chyba więcej energii traci na napicie niż z tej herbaty uzyska. Red bulla trzeba by tam wlać ;-).
Gorące życzenia dla ostatnich jubilatów .
Wybaczcie że nie wymienię każdego z osobna, ale chcę powiedzieć że te nasze szkraby już taki fajne i dorosłe się robią :-):-)
Martynka niezłego strzała z tym niekapkiem dała, godne podziwu
Jejku jak Martynka slicznie pije z kubecka niekapka nie wiedzialam ze juz dzieci potrafia to robic w tym wieku musze tez zobaczyc jak Marta by do tego podeszla
Kasiu niezłe umiejętności ma ta twoja córcia Mateuszek jeszcze nie potrafi pić z kubeczka. Tylko go trzyma w rączkach i wylizuje ustnik,ale nie wie jeszcze, że się z niego pije
Beti mój Kamyk też uwielbia książeczki. Patrzy na obrazki jak zaczarowany. Ale widzę że Twój synek sam przewraca kartki, spryciuch, hihi. Anii Twoja córa cudna. Zaciekawiło mnie to jeziorko w tle, zazdroszczę bo uwielbiam takie miejsca.
hmmm Pajola...to nie jeziorko a zwykły zalew.a ujęcie jest od najładniejszej strony bo wszędzie jest beton i schody...brud i nic więcej, ale z braku laku i kit dobry...
A to szkoda, myślałam że Wasza córcia ma śliczne jeziorko na codzień. Ja nie mogę się doczekać jak pojedziemy z Kamilkiem na Kaszuby. Las, jeziorko, ptaszki śpiewają, ognicho, żyć nie umierać.
Pajola...znasz kaszubski? w ubiegle wakacje sluchalam pogody w radiu po kaszubsku...ale sie usmialam bo nic nie zrozumialam ;-)
W tym roku myslelismy o Helu na urlop ale chyba za daleko...