reklama
Angelus3376
Mama Natana&Jordana&Wiki
Jakie ma zabójcze włoski!!! Super!!! Wygląda na niezłego łobuziaka;-)Kilka zdjęc mojej Nadinki
Zakupy w Lidlu to pomysł mojego męża i też uważam, że zabójczo to wyszło ;D

Madziunka Zuzolek jest śliczna cud dziewczyna!!:-)
Kasik Antoś jest super!! Jego uśmiech jest powalający:-)
Przyszła mamo Torianek jest cudownyyy
Ksad Sesja genialna!! a Bartuś jest bardzo podobny do Maciusia;-)
Olcia dzieci masz prześliczne a córa pięknie siedzi:-)
Kinia oj udane były te zakaupy:-)
Justyna jakie śliczne ząbki u Wiktorka urosły ;-) mały króliczek
a oto mój łobuziak:-)

Kasik Antoś jest super!! Jego uśmiech jest powalający:-)
Przyszła mamo Torianek jest cudownyyy
Ksad Sesja genialna!! a Bartuś jest bardzo podobny do Maciusia;-)
Olcia dzieci masz prześliczne a córa pięknie siedzi:-)
Kinia oj udane były te zakaupy:-)
Justyna jakie śliczne ząbki u Wiktorka urosły ;-) mały króliczek
a oto mój łobuziak:-)

Beniaminka
Fanka BB :)
Kasik Antoś jest śliczny, tak dorośle już wygląda
Jego uśmiech niesamowity
Przyszła mamo Torianek jak zwykle przystojniak !
Ksad super ta sesja!! braciszkowie podobni do siebie, a Ty zgrabniocha nieziemska!;-)
Olcia Amelka księżniczka cudowna :-) Beniaminek bardzo sie zmieni, pamietam zdjecia sprzed roku...Buziulka mu wyszczuplała, no po prostu urosł
Piękne macie dzieciaczki!
Kinia no rewelka , zakupy z niespodzianką, nie wiedzialam ze w Lidlu takie piekne dzieciatka sprzedaja
Fryzurka mniamusna!
Justyna, minka pierwsza klasa , zębolek kochany :-)
Magdzik, ale wesolaczek słodki, pieknie sie smieje , fryzurka jak mojej Julki ;-)

Ksad super ta sesja!! braciszkowie podobni do siebie, a Ty zgrabniocha nieziemska!;-)
Olcia Amelka księżniczka cudowna :-) Beniaminek bardzo sie zmieni, pamietam zdjecia sprzed roku...Buziulka mu wyszczuplała, no po prostu urosł

Kinia no rewelka , zakupy z niespodzianką, nie wiedzialam ze w Lidlu takie piekne dzieciatka sprzedaja

Magdzik, ale wesolaczek słodki, pieknie sie smieje , fryzurka jak mojej Julki ;-)
olcia23
list mama '05
Kasik Antoś jest śliczny, tak dorośle już wyglądaJego uśmiech niesamowity
Olcia Amelka księżniczka cudowna :-) Beniaminek bardzo sie zmieni, pamietam zdjecia sprzed roku...Buziulka mu wyszczuplała, no po prostu urosłPiękne macie dzieciaczki!
Kinia no rewelka , zakupy z niespodzianką, nie wiedzialam ze w Lidlu takie piekne dzieciatka sprzedajaFryzurka mniamusna!
dziekuje Beniaminko
olcia23
list mama '05
Olcia ale slicznego ma kolege taki mulatek slodki a twoja kruszynka slodka na maxa i juz tak stabilnie sama siedzi no nie?? moja to nadal taka niestabilna siedzi podpierajac sie rekoma ale wywrotki sa nie uniknione do tej pory
olcia23
list mama '05
Olcia ale slicznego ma kolege taki mulatek slodki a twoja kruszynka slodka na maxa i juz tak stabilnie sama siedzi no nie?? moja to nadal taka niestabilna siedzi podpierajac sie rekoma ale wywrotki sa nie uniknione do tej pory
dziekuje maju-wiesz z tym siedzeniem to jest kwestia dnia czy kilku i bedzie juz mocno siedziec
reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
kochane mi brak czasu na bb a jak mam to podczytuje was nie mam odwagi napisać ...bo wy wszystkie takie zżyte jesteście .
Wszystkie dzieciaki śliczne ,gratuluję postępów w rozwoju i zębolków.
a tu ja i Mati
Wszystkie dzieciaki śliczne ,gratuluję postępów w rozwoju i zębolków.
a tu ja i Mati