reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Fotki naszych pociech ;)

akosua ekstra, super świetne są te twoje dziewczynki - ojjj będą kiedyś łamały męskie serducha!
Gastone śliczne niunie i już konkretne kluseczki :) Strasznie mi się podobają ich imiona, gdyby nie mój mąż ja też miałabym Zosię i Hanię. Tym bardziej dla was brawa że mieszkacie za granicą i nie wybraliście np Dżesiki czy Dżejsona, a piękne polskie imiona które równie pięknie brzmią po angielsku:)) A jak ma starsza córcia na imię?
Ojj tak to wazne,dobieralismy tak imiona zeby dobrze sie je wymawialo w obydwu krajach.Hanna Maria i Zofia Alexandra.A coreczki nie mam starszej tylko syncia ihihi Maxa
Gastone!!śliczne są!!!ale one juz na bank sa jednojajowe,prawda?i jakie sukieneczki z guziczkami ładniutkie:)

nie hih dwujajowe i sa zupelnie rozne,trzeba by je zobaczyc na zywo.Fakt ze jak ubrane tak samo wygladaja podobnie bardzo,ludzie zawsze pytaja czy to jednojajowe,ale naprawde sie roznia.Hania caly tatus,Zosia cala mamusia.

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie niedawno były chrzciny więc chwalę się moimi chłopakami i córeczką
Michałek: chrzciny 094.jpg

Kamilekchrzciny 126.jpg

i Michałek ze starszą siostrą Paulinkąchrzciny 154.jpg

Paulinka
ticker.php

Ostatnia edycja:
jedynka!!przecudni sa Twoi chłopcy!!jakie misie malutkie!!:)tylko schrupac i popic:)

zoska-ale masz synów przystojnych.fiu,fiu! a córeczka jaka śliczna!

reklama
Do góry