• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
jestem pewna ,że czułaś ale nie wiedziałaś ze to czkawka :blink:
gdyby mi moja gin nie powiedziała to też bym nie wiedziała ;)
tym bardziej zadziwia mnie mój M ,że rozpoznał i się nie pomylił :)
wiem dokładnie co to czkawka - bo w poprzedniej ciązy moj synus miewał ja czesto - i smiałam sie ze sie łobuz opił wodami albo zachłannie je pił i teraz czkawka go meczy. Smiałam sie też ,że ma po teściowej ta skłonność bo ona też jak co na sucho zje to zaraz ja męczy hihi a teraz powaznie jeszcze nie czułam :-)

wiem dokładnie co to czkawka - bo w poprzedniej ciązy moj synus miewał ja czesto - i smiałam sie ze sie łobuz opił wodami albo zachłannie je pił i teraz czkawka go meczy. Smiałam sie też ,że ma po teściowej ta skłonność bo ona też jak co na sucho zje to zaraz ja męczy hihi a teraz powaznie jeszcze nie czułam :-)
hahaha to znaczy ,ze córcia się delektuje i czkawek nie miewa ;)
prawdziwa dama ...a co :D

zauważyłam dzisiaj ,że mój maluszek bardzo upodobał sobie prawą strone brzucha...czasem z lewej strony jest pusto i miekko a on "zwalony" jest calutki na prawo ;)
a jak jest u was? Jakie najczęsciej położenie przyjmują Wasze pociechy?

Moja córcia też wybiera prawą stronę, jak tak dalej pójdę to z tej strony brzuch będę miała bardziej rozciągnięty ;-) Pod żebrami mam jej główkę co jest niesamowicie bolesne a na dole nóżki i cały pęcherz obolały :-D Ach uroki ;-)

Confi dziękuję Kochana :-D nie wiem dokladnie jaki solarium ma wplyw na dziecko, wydaje mi sie ze znikomy, ale odradzaja w ciazy.. Na pewno nie warto ze wzgledu na plamy których moze mamusia dostac na buzi (ostuda tzw) nieestetyczne i dosc trwale. Już niedługo bedziemy sie opalaly na sloneczku Dziewczyny :-)

moja tez preferuje prawa strone. Podejrzewam, ze ze wzgledu na watrobe, tam mieciutko :).
wyobraziłam sobie ,ze Twoja córcia kładzie się na niej jak na podusi :-D:-D:-D
zbyt bujną wyobraźnie mam chyba ;)

ania_77 ja na szczęście nie czuję bólu więc mniemam ,ze synek układa się częściej poprzecznie, bo jak się przeciąga to brzuch robi mi się jak jajko :D z jednej widać głowkę a z drugiej nóżki. Pęcherz regularnie jest obkopany ale do tego juz przywykłam :)

Sara 1983 nie ma za co :) solarium mnie korci ale to tylko teoria...w praktyce raczej nie sprawdzałabym na swojej dzidzi działania solarium ;)
poza tym boję się przebarwień skóry , których potem do końca życia pozbyć się nie można . Można najwyżej rozjaśnić ,ale przy byle wyjściu na słońce pojawiają sie znowu. dziękuję - postoję ;)

Tak Sara swiete slowa...ja czekam az urodze i pojde w lipcu (moze sie w czerwcu uda tutaj w Grecji kazda kobieta po urodzeniu dziecka musi siedziec z nim 40dni w domu zeby sie oczyscic i "zapoznac" sie z dzieckiem) na plaze, naszczescie mieszkam w miejscowosci w Grecji ktora jest w miare turystyczna ale jest i duzym miasem i mam plaze 5min od domu...morze widze codziennie z balkonu wiec zaczne plywac i zrobie sie na czekoladke:-DA maz z mala bedzie siedzial w cieniu, on nie jest grekiem oni nie przepadaja za sloncem za duzo, ja sie lubie smazyc:tak:

dzisiaj z mezusiem pobawilismy sie w sesje z kubusiem a oto jej efekty :):rofl2:

Załączniki

• 3.jpg
    3.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 99
  • 7.jpg
    7.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 91
  • 9.jpg
    9.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 119
reklama

Nowe wątki