• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

krystyna30- no slicznie ci brzuszek rosnie,, no i zgrabna kobitka z ciebie:rofl2:
jola- wow jaki duzy brzunio... az dziw ze dajesz rade jeszcze chodzic,, ale chyba juz bardzo ciezko..:rofl2:
patusia44- kochanie ile ty masz lat?? bo wygladasz slicznie i mlodo na ok 22latka.. ta fryzurka,, super zgrabna jestes,, taka szczuplutka... ile masz na plusie kg?? mi tez mowia ze niby przytyl mi tylko brzunio i biodra no ale ja nie wygladam tak szczuplo jak ty:) ale pieknie kochana:rofl2:

reklama
krystyna30 jaki fajny malutki brzunio :) Twoja Antosia pewnie gdzieś tam w środku się rozpycha co? :)

jola niewątpliwie jesteś nasza ulubienicą :D za każdym razem patrze na Ciebie coraz bardziej zafascynowana . W zyciu nie widziałam piękniejszej mamusi bliźniaków. Do mnie do szkoły rodzenia chodzi jedna podwójna mama ale nie obrażając nikogo przy Tobie wygląda jak słonica...pięknie wyglądasz ;)

patusiu w kooooońcu zdjęcia :D no kochana do twarzy Ci w tym blondzie ....chyba nawet lepiej niż w poprzednim kolorze :) ślicznie

Jestem pod wrażeniem Jola świetnie wyglądasz! I gratuluje, że dotrwałaś w ciąży z dwójką dzieciaczków już prawie do 35 tygodnia :laugh2: myślę, że i te 2 tygodnie do 37 też dasz radę - trzymam kciuki! Ja też sobie mówię, że za 2 tygodnie mogę już każdego dnia rodzić :sorry: ale pewnie poczekam do terminu ... mimo mojego brzucha, który jest nadal bardzo nisko.
A Ty Patusia też ślicznie! Ja mam podobny brzuszek do Ciebie, musze zobaczyć z ciekawości na wątek centymetry ile masz obwodu - jeśli pisałaś, bo powiedziałabym, że mniej więcej tyle co ja :blink:
Mój chłopaczek ostatnio zrobił się tak bardzo ruchliwy, że nie daje mi spać! Conajmniej do 23 każdego dnia szaleje. Zastanawiam się tylko co on ma tam do roboty :rofl2:

krystyna- super brzuszke... nie taki duzy...

jola- oj kochana ty to masz co nosic... z pewnoscia ci bardzo ciezko... ale wygladasz slicznie... po prostu nie moge sie napatrzec....

patusia- a gdzie brzuszek bo taki malenki na fotce... a fryzurka i kolorek super... bardzo ladnie wygladasz...

hey dziewczynki. wczoraj wieczorem bylam prywatnie u ginka:-)
miałam usg i najprawdopodobniej to dziewczynka. to już nie pierwsza przewidywana ocena ze to dziewuszka, bo ani nie widać jąderek ani nic tylko te zarysy warg sromowych :-) jest tak śliczna :-) waży już 1946 g ślicznie ciumka i jest już ułożona głowką w dół.. załączam fotkę, na górze dwie fotki stópki a na dole dwie fotki buźki z profilu :-):-):-)

Załączniki

• page.jpg
    page.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 103
jola466 - az mnie zamurowało
Podziwiam Cie że jeszcze dajesz radę funkcjonować :-)
Niesamowita piłeczka do dzwigania
Życze Ci silnego kręgosłupa, bo ma on co dzwigać
Wygladasz niesamowicie :-) na prawdę super :tak:

tikanis heh to tak jak ja :D 13 kilo a mieszczę się w swoje jeansy :P ciekawe jak długo jeszcze ?

princesstopic śliczna dzidzia :) ja niestety nie dostałam zdjęć z ostatniego USG :/ a na dodatek prawie nic nie widziałam , oglądał tylko mój narzeczony a ja lezałam jak trusia i czekałam na swoją kolej, jak juz przyszła to mały sie obrócił i mogłam popodziwiać tyłek :P

reklama
iwona100na - :-)dziękuję:-)
Confi- to powinnas sie domagac zobaczenia dzidzi:-) wkoncu to Twoje malenstw i masz do tego pelne prawo aby tak samo jak Twoj narzeczony spojrzec na Wasze sliczne malenstwo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry