• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

kasia- slicznie :-D
confi - barmanka ma racje gdzie ty opuchnieta jestes?? cio sloneczko??? slicznie wygladasz promieniejesz.:-D
patusia44- patusiu ty moja kochana jestes tak kochana ze bym cie uscisla z calej sily gdybym mogla:):-D

reklama
u mnie 35 tydzień i dobiłam do 100 cm :-D a tu jeszcze miesiąc... chyba dogonię mojego tatę z tym obwodem ;-)

Paula7- na innym wątku pisałaś o małym brzuszu, że Cię to martwi. Ja muszę powiedzieć, że przez bardzo długi okres czasu miałam 94 cm i też zaczęłam się tym martwić .... aż pewnego dnia brzuch mi wystrzelił :-D

dziękuję dziewczynki :) kochane jesteście ...zawsze mozna na Was liczyć w kwestii komplementów:-D

aga_k_m malutki mówisz...kurczę a ja mam wrażenie ,że jakiegoś wielkiego afrykańskiego tam-tama nosze z przodu :-p

A mój brzusio chyba stanął w miejscu 101,5cm ale z każdym dniem staje się coraz bardziej ciężki i jak idę ulicą to wydaje mi sie że ja nie idę, a się toczę :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry