patusia44
Mama Oliverka i Emilki
Jejciu przecudne zdjątka !!! ja to usg mam w ten czwartek!!!To moja ukochana Dzidzia 21tygodni i 6 dni:-)
Jak przeżycia wogóle??
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jejciu przecudne zdjątka !!! ja to usg mam w ten czwartek!!!To moja ukochana Dzidzia 21tygodni i 6 dni:-)

19 stycznia (wiec już za tydzień) idę na usg!Katarzynak No właśnie to w cięcie w tali też mi sie zuciło w oczy no piekny jak byśmy zrobiły ranking twoje brzusio było by na 1 miejscu za wdzieki !!!hej
katarzynak ale piekny brzusio taki ksztaltnmy......no i wciecie zostalo;-)
piekny gratulacje
pozdrawiam

właśnie z mężem obejrzeliśmy 

No nasza wizyta też już niebawem...jestem taka ciekawa....czy wszystko jest w porządku....Czy dojedziemy tam bez problemów...

Do tej pory miałam tylko 2 razy robione zdjęcia...:-( Co wspomnę, to "tak tak" a potem i tak nic z tego, bo robi się już późno i mi się chce spać on zajęty i tak o... a czas leci...

A już myślałam że wyglądam fatalnie bo mierzyłam dziś sukienki i inne ciuszki w poszukiewaniu czegoś na chrzest (mam za tydzień być chrzestną) i wesele (za miesiąc moja przyjaciółka wychodzi za mąż) i nędza!!!
We wszytkim wyglądałam jak klocek 
:-). Jolu, niestety nie jestem zorientowanaA ja chcialam cie zapytac- bo piszesz ze jakiegos ubranka wyjsciowego szukasz- powiedz mi gdzie sa jakies fajne sklepy w Warszawie z sukienkami ciazowymi. Ja tez mam wesele za trzy tygodnie- no i cos musze znalezc. A wydaje mi sie ze jednak nie bedzie to takie proste- no ale moze masz jakies namiary?
Na razie nic nie szukałam bo nie wiedziałam jakich rozmiarów będe miała brzuszek do lutego... teraz pewnie bede czegoś szukać ale wymyśliłam że zamiast sukienki założę czarne eleganckie spodnie (jakimś cudem mieszcze się w takie sprzed ciąży i sprzed odchudzania;-)) no i do tego dokupie jakąś bluzkę i bolerko pożyczę od mamy ;-)
... Zawsze można poszukać czegoś w zwykłych sklepach... i kupić większy rozmiar... Ja większość bluzek np kupuje w H&M tylko biorę większy rozmiar ;-)
Powodzenia!