patusia44
Mama Oliverka i Emilki
czekamy na zdjęcia i oczywiście relacje z samego badania :-)a to my...
w 23 tygodniu... już mnie wygięło trochęale cudownie się czuję ...
A swojego badania 4D już się nie mogę doczekać...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
czekamy na zdjęcia i oczywiście relacje z samego badania :-)a to my...
w 23 tygodniu... już mnie wygięło trochęale cudownie się czuję ...
A swojego badania 4D już się nie mogę doczekać...![]()
Widać, że mogłabyś obdzielić swoim szczęściem wszystkich na osiedlu. Wydaje mi się, że brzusie mamy rozmiarowo podobne (pocieszę Cię, że mnie też już trochę wygięło). Bardzo się cieszę widząc tak radosną przyszłą mamę. Życzę Ci, żeby czas do badania zleciał Ci jak najszybciej.
W sumie to patrząc na zdjęcia Oliverka można sobie wywnioskować, że ładne geny Twoje dzieci mają ;-):-)Patusia- piekna coreczka i jakie ma piekne nozie![]()
Dziękuje kochana !!!Okruszku - Śliczne zdjęcieWidać, że mogłabyś obdzielić swoim szczęściem wszystkich na osiedlu. Wydaje mi się, że brzusie mamy rozmiarowo podobne (pocieszę Cię, że mnie też już trochę wygięło). Bardzo się cieszę widząc tak radosną przyszłą mamę. Życzę Ci, żeby czas do badania zleciał Ci jak najszybciej.
Patusia - Extra zdjęcia! Śliczne dzieciątkoW sumie to patrząc na zdjęcia Oliverka można sobie wywnioskować, że ładne geny Twoje dzieci mają ;-):-)
to bie tez dziękuje -kochane jesteście - a mi sie dalejnie chce spać jak sie wybiłam to na całegono i jkie piekne ustedczka) jaksie slicznie usmiecha!!!!
okruszku sliczny brzuszek, musze sie w koncu zmobilizowac i tez swoje "brzuszysko" wkleic..moj maz powiedzial ze jak na polowe ciazy( 21 tydz) to strasznie duzy brzuch mami tez mnie wygielo a jeszcze z tym bolem nogi, to chodze jak kaleka
)) ale duzy moze dlatego ze ja niejestem mala i todruga ciaza taka wielka
)

Długo o tym mogłam tylko marzyć... potem jak już byłam gotowa, to nie mogłam zajść w ciążę, ale udało się i jestem bardzo, bardzo szczęśliwa!!!!