• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

reklama
Okruszku - Śliczne zdjęcie :tak: Widać, że mogłabyś obdzielić swoim szczęściem wszystkich na osiedlu. Wydaje mi się, że brzusie mamy rozmiarowo podobne (pocieszę Cię, że mnie też już trochę wygięło). Bardzo się cieszę widząc tak radosną przyszłą mamę. Życzę Ci, żeby czas do badania zleciał Ci jak najszybciej.
Patusia - Extra zdjęcia! Śliczne dzieciątko :tak: W sumie to patrząc na zdjęcia Oliverka można sobie wywnioskować, że ładne geny Twoje dzieci mają ;-):-)

Patusia- piekna coreczka i jakie ma piekne nozie :-D:-D:-D

no i jkie piekne ustedczka:)) jaksie slicznie usmiecha!!!!

okruszku sliczny brzuszek, musze sie w koncu zmobilizowac i tez swoje "brzuszysko" wkleic..moj maz powiedzial ze jak na polowe ciazy( 21 tydz) to strasznie duzy brzuch mam:) i tez mnie wygielo a jeszcze z tym bolem nogi, to chodze jak kaleka:))) ale duzy moze dlatego ze ja niejestem mala i todruga ciaza taka wielka:))

Okruszku - Śliczne zdjęcie :tak: Widać, że mogłabyś obdzielić swoim szczęściem wszystkich na osiedlu. Wydaje mi się, że brzusie mamy rozmiarowo podobne (pocieszę Cię, że mnie też już trochę wygięło). Bardzo się cieszę widząc tak radosną przyszłą mamę. Życzę Ci, żeby czas do badania zleciał Ci jak najszybciej.
Patusia - Extra zdjęcia! Śliczne dzieciątko :tak: W sumie to patrząc na zdjęcia Oliverka można sobie wywnioskować, że ładne geny Twoje dzieci mają ;-):-)
Dziękuje kochana !!!

Ostatnia edycja:
no i jkie piekne ustedczka:)) jaksie slicznie usmiecha!!!!

okruszku sliczny brzuszek, musze sie w koncu zmobilizowac i tez swoje "brzuszysko" wkleic..moj maz powiedzial ze jak na polowe ciazy( 21 tydz) to strasznie duzy brzuch mam:) i tez mnie wygielo a jeszcze z tym bolem nogi, to chodze jak kaleka:))) ale duzy moze dlatego ze ja niejestem mala i todruga ciaza taka wielka:))
to bie tez dziękuje -kochane jesteście - a mi sie dalejnie chce spać jak sie wybiłam to na całego

Dziękuję Dziewczynki za ciepłe komplemenciki :-D:-D:-D
Czuję cudownie będąc w ciąży ... :-D Długo o tym mogłam tylko marzyć... potem jak już byłam gotowa, to nie mogłam zajść w ciążę, ale udało się i jestem bardzo, bardzo szczęśliwa!!!!:-D:-D:-D
Buziaki dla Was Kochane !!! :-)

reklama
21 tydz i jeden dzien:))
i jeszcze moje sloneczko starsze:)))

Załączniki

• SDC11490.jpg
    SDC11490.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 77
  • SDC11491.jpg
    SDC11491.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 106
  • SDC11492.jpg