• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Justyna _0 przyznam ,że usg 4D jest sporym ułatwieniem w identyfikacji pewnych części ciała ;)
zwykłe usg mialam robione w 14 tygodniu i szczerze mówiąc nie jestem mistrzem odczytywania , ale twarzyczkę Twojego maleństwa widać wyraźnie ;) domyślam się jednak ,że nie o tę część Ci chodzi bo byłoby to zbyt proste prawda?

reklama
Foxy924 piękny ten Twój brzusio....nie mogłam się napatrzeć :-D:-D

Mama Bartusia widzę , ze rośniemy ;-).. Twój Brzusio też śliczny ...... A synusia masz pięknego!!!

Confi śliczny synuś...jak wszystko wyraźnie widać...:szok: :-D:-D:-D brawo brawo i czekam na fotki brzusia!!!

Justyna_0
ależ urocze ...i te klejnotki ;-) ciekawa jestem czy nasze Maleństwo też się tak pokaże ... :-p nie zależy mi na tym tak bardzo ale miło by było :-p zobaczymy.

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamusie....:-)

reklama
Imagination naprawde wystrzalowa fryzurka tez z checia bym sobie taka strzelila ale do tego typu fryzur moim zdaniem potrzebne sa proste wlosy no mnie niestety sie kreca:confused2::confused2::confused2: Ale Ty wygladasz bardzo atrakcyjnie w niej:tak::tak:
Foxy 924 Twoj brzuszek jest naprawde bardzo zgrabny i pewnie nie masz dodatkowych kil. na bioderkach tak wyglada...sliczny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry