reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Fotki USG i nasze brzuszki!!!

Tak jak obiecałam mój brzusio 14 tc:tak:

Ale masz sliczny brzusio :-D tez chce taki...
U mnie narazie srednio widac.

A tak wogole zastanawiam sie czy nie powinnysmi zrobic tego watku zakmnietego tylko dla nas? Roznie to bywa a naczytalam sie na innych watkach akcji typu "panowie" podszywaja sie pod przyszle mamusie itd.
Co wy na to?

reklama
.

A tak wogole zastanawiam sie czy nie powinnysmi zrobic tego watku zakmnietego tylko dla nas? Roznie to bywa a naczytalam sie na innych watkach akcji typu "panowie" podszywaja sie pod przyszle mamusie itd.
Co wy na to?
no dobra, przyznam się. Jestem Zenek, mam 53 lata i lubię ciężarne :-D:-D:-D

co do brzuszków to śliczne a u mnie nic a nic chociaż druga ciąża powinna już wybić :dry:

Justyna ja popieram my na sierpniówkach 2005 mamy właśnie taki tajny wątek gdzie zamieszczamy zdjęcia i inne NASZE PRYWATNE sierpniówkowe sprawy. Zajmiesz się tym Justynko? a w ogóle to my mamy wśród majówek moderatorkę?

No wlasnie chyba nie mamy, i ja nie mam pojecia jak to wogole sie zaklada, wiec moze jaka chetna sie znajdzie do zalozenia watku zamknietego?

Sheeppy tzn Zenus:-phahaha ty maly zboczencu:-p

kina piękny ciążowy brzuszek :-), swoją drogą ja też wyglądam już jak bm była conajmniej na półmetku.... ale to raczej z jedzenia ten brzuszek

KINA- no no fajowo jaki okraglutkki

SHEEPPY- a u ciebie chudzinko nic a nic tez bym tak chciala... do niedawna nic a tu nagle w
tym tygodniu bach i brzuch sie wylewa ale to druga ciaza wiec napewno szybciej

reklama
a to mój bobas:-)

Załączniki

• scr1.jpg
    scr1.jpg
    86 KB · Wyświetleń: 96
  • pupa.jpg
    pupa.jpg
    80,7 KB · Wyświetleń: 93
  • 25876669.jpg
    25876669.jpg