reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Franuś, 30 tc, 1010kg

Dziękujemy:)

Najnowsze osiągnięcie Franczeska jest takie:

95fYcql8BUCeCsf6PB.jpg

:-):-):-):-)

Trza się zaopatrzyć w barierki na schody:-)

Kochane, życzę Wam udanego Sylwestra a w Nowym Roku przede wszystkim zdrowia dla dzieciaczków. I oby nam NFZ nie stawał na drodze do leczenia dzieci..

reklama
FraniowaMamo życzę Wam przede wszystkim zdrówka ,a dodatkowo oczywiście ,żeby ten rok był pełen Frankowych pozytywnych niespodzianek.
Samych sukcesów w postępach i radości z rozrabiania brzdąca. :tak::-D:-D
Dużo wyrozumiałości od Natki i wytrwałości dla Ciebie.

Spełnienia MARZEŃ

Pięknie!!! Ja jak zwykle powtarzam, że cel będzie osiągnięty. Nie może być inaczej :-) Kolejnych spektakularnych sukcesów w przyszłym roku Wam życzę i trochę więcej czasu dla siebie ;-) Uff, zdążyłam przed północą :-D

Jejciu,jak ja dużo przegapiłam....:zawstydzona/y:
Brawa dla Frania,robi ogromne postepy!Mam przeczucie,że teraz to juz tylko z górki!:tak:
No i życzę kolejnych sukcesów w Nowym Roku!:-)

reklama
Do góry