Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z Franiem jest lepiej - stópki coraz ładniej trzymają kierunek, w prawej stopie paluch coraz częściej odpycha się od podłoża, lewa noga ciągle problematyczna, ale z nią od początku sa problemy. Generanie super ruch naprzemienny udało się wypracować w czworakowaniu. Niestety Babiński nadal bardzo wygórowany, Perez także ciągle b zaburzony.
Dała mi b duuużo wskazówek odnośnie stymulacji jamy ustnej, powiedziała jaki konkretnie małemu wibrator mam teraz kupić - już zamówiłam.
O te metodę nie pytałam dr Łady, bo mówiła mi o tym nasza logopedka. Temat sam wypłynął no i okazało sie, że p logopedka przekazała informacje baaaaaaaaaaardzo ogólnikowo.

Prawdę mówiąc chyba czasami tak jest lepiej, niż usłyszeć, że jest super, będzie super a potem...Zresztą ja nie lubię ściemniaczy. Wole usłyszec jak jest. Przetrawię w sobie, kolejny wrzód mi urośnie na żołądku (;-)) ale przynajmniej wiem, z czym mamy do czynienia.