Beti, ale np do psychologa wysyłała nas neurolog, na cito załatwiała nam konsultacje ostatnio w Wawie, bo powiedziała ze rozwój Frania jest b nieharmonijny i ona nie może znaleźc klucza do małego. Teoretycznie powinien iśc do przodu jak burza, bez takich zaburzeń. Dlatego powiedziała tez, ze koniecznie musze zrobić mu testy psychologicznie, żeby zobaczyc które sfery sa najbardziej zaburzone. Neurologopedy nam ona nie zalecała, sama widziałam, że jest taka potrzeba, ale jak jej powiedziałam, że konsultujemy sie u dr Ł, to powiedziała, że bardzo dobrze, ze mały jest w najlepszych rekach. Wsparcie logopedyczne to efekt ostatniego turnusu. Jestem po 2 spotkaniach z p logopedką, wywiad sie dokonał. Jak wrócimy z naszego tournee, zaczynami prace z logopedą, systematyczną taką. Logopedka powiedziała z kolei, że Franiu ma ogromnie zaburzona sensorykę i musze znaleźć kogoś dobrego od SI. Tu jest cały problem regionu w którym mieszkamy: zero OWI, 1 przychodnia ma kontrakt z NFZ ale tam tylko rehab i to 1 spotkanie w miesiącu!! Kpina normalnie! Wszystkich speców trzeba szukać na własna i ręke i oczywiście samemu martwic się o zdobycie kasy, żeby ich opłacić.
Dlatego postanowiłam założyc bloga Franiowi..Mam nadzieję, że tak jeszcze bardziej spopularyzuję aukcje Allegro dla Frania, że sprzedaż jeszcze bardziej ruszy..Tylko zastanwiam się, kiedy bede spała, kurcze.. No ale od października do kosztów rehab dojdzie nam logopeda (80 zł za spotkanie, trzeba 1-2 spotkań w tygodniu),nie wiem jeszcze co z SI, trzeba poracowac nad nadwrażliwością słuchową..więc jakas muzykoterapia..1 x w tygodniu pół godz przydałoby się.. Widziałam jak chodziliśmy na muzykoterapie w CZD przez 5 dni jak bardzo to pomogło Franiowi.
No nic. Dzis jak mały pójdzie spac zakładam bloga. Jestem przeeerazona, bo nie mam o tym fiołkowatego pojęcia

he he