• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Dzieki Marthusiu!!! A u ciebie Megii oprocz szerokich bioderwk to nie widze tego udzca! Moze to wina mojego monitoru!!!
A poza tym im szersze bioderka tym latwiej rodzic!!! Wiec nie ma sie czym martwic!!!

dziewczęta pięknie wyglądacie .Kreciku ,naprawdę ta ciąża dodała ci uroku i wcale nie przybrałaś tak ,masz tyle ile potrzeba i wszystko zejdzie po ciąży .Megii tak samo ,gdzie jaki udziec ,jesteście tak szczuplutkie że aż wam zazdroszczę

ZGRABNIUTKIE ZWAS MAMUŚKI!!!!

Dzieki Woilu!!!
A ciebie megii nie chcialam urazic tymi bioderkami, poprostu uwazam ze masz bardzo kobieca figurke, ale grubasek to nie jestes na 100%!!!!!!

Aż mi się mordka uśmiecha jak czytam te komplemenciki ;D . Dziękuję. Agatko ja się nie gniewam ani troszeczkę. Z biodrami zawsze miałam skaranie boskie, bo nic na mnie nie pasowało, żebra na wierzchu, w pasie tyle co nic a biodra ohoho. Teraz przynajmniej się wyrównała talia i bioderka, spodnie na gumce i jest lux ;D

Pamietaj ze duzo mezczyzn lubi takie ksztalty!!! To ze masz i zawsze mialas szerokie bioderka nie znaczy ze cos bylo z toba nie tak!!! Tearz w ciazy wygladasz slicznie i po ciazy na pewno dalej tak bedzie, ze bedziesz uroczo wygladac!!!

megi-bardzo ładnie w pastelach! fajowe to zdjęcie za drzewem!

Krecik-jak ci zaraz walne za te Twoje gadanie o udziskach!!!!!! kochana-przecież zaraz po porodzie spadnie 10 kilo a w ciągu miesiąca następne kilka i dalej ta sama laska przedciążowa!

reklama
Krecik Ewan ma rację zobaczysz jak szybko zgubisz zbędne kilogramy i wrócisz do siebie z przed ciąży nie wyglądasz mi na osobę która by miała tendencję do tycia :)

Megii slicznie wyglądasz ja też mam taką piłeczkę moze dziś uda mi się namówić męża na fotki to od razu wkleję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry