• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

ja nadal podtrzymuję zaproszenie do Augustowa-tutaj wszystkie mamusie wyładnieją, schudną szybciutko i fajnie spędzimy czas!!! pewnie w tym roku nie da rady ale w następnym to się pogniewam, jak żadna nie przyjedzie
mamy tu w niedzielę konkurs pływania na byle czym-fajna sprawa

reklama
ewan jak 5 tygodni po porodzie mozna tak rewelacyjnie wyglądać to ja juz sie nie będę stresowac ze juz całe zycie będę wyglądać jak wieloryb.twoje zdjęcie przywróciło mi optymizm
figura poprostu rewelacja.pozdrawiam z sierpniówek.

tak babeczki, można wrócić do fogury bez dodatkowych stresów, karmić piersią i się nie przejmować, samo spadnie, a jak nie spadnie to i tak jesteśmy najbardziej kochanymi mamusiami dla swoich pociech, czy mamy 60 czy 80 kg, dla nich nie ma to znaczenia!

EWAN TY PIĘKNA LASKO !!! Cudownie wyglądasz .Ja jestem dopiero 5 dni po porodzie ale widzę różnicę ,zeszło ze mnie mnóstwo wody ale jeszcze zostało drugie tyle ,nogi mam strasznie spuchniete ,jedna woda ale stwierdzam że i tak jest dobrze

Ewan masz figurke do pozazdroszczenia!!!!!!!!mnie brzuszek tez zszadl...ale niestety...rozstepy..az pod piersi doszly..i sa bardzo widoczne i szerokie....jakby mi ktos przeoral caly brzuszek...:(....moze uda mi sie uzbierac pieniazki na zabieg usowania tego cholerstwa laserem...ale pewnie to potrwa....a teraz...nie lubie nawet na siebie patrzec....:(

Wiolu-jeszcze trochę... woda zejdzie i będzie ok

Iwonko-rozstępy to cholerstwo, ale poczekaj jeszcze z zabiegiem troszkę, może tak zbieleją, że nie będzie potrzebny... spróbuj postosowć wcześniej systematycznie maści i balsamy, zabieg to ostateczność, a jak bedziesz miała kolejne dziecko to się mogą powtórzyć i co wtedy, jeszcze raz będziesz robić zabieg? daj znać czy smarowanko przynosi rezultaty.

rozstępy prawie każdej z nas wyskoczyły ,mnie też przede samym końcem rozwiązania a teraz już zauważyłam że zjaśniały .Jedynie co jest niefafuśne to ten brzuch sflaczały ale to są właśnie uroki ciąży

Kochanie a mnie się wydaje że masz elastyczną skórę i dlatego nie wyskoczyły .U mnie skóra nie wytrzymała tego napięcia a jak się okazało termin na 25 lipca był prawidłowy a nie ten z 20 ,więc urodziłam w terminie .A co by było jakbym urodziła póżniej ?? Mały by pewnie ważył z 5 kilo ,i byłabym już cała poorana .Woda mi zeszła z szyji i strasznie mnie swedzi i schodzi naskórek ,choć smaruje kremem

reklama
wolu-jak na takiego chłopa to nie ma dziwne, że skóra się rozciągnęła, jesteś kochana rekordziską! a suchą skórę też miałam, to chyba u wszystkich podobnie, mi najbardziej wyschła na brzuchu po porodzie. A tobie na szyi? hmmm....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry