• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

galeria brzuszkow lipcoweczek:)

reklama
Ja rozstepow tez nie mialam i bardzo sie ciesze ale jak mam tak wygladac jak ty Ewan to powaznie kiedys skorzystam z zaproszenia do Augustowa!! juz pare razy rozmawialam z Kristianem i moze w przyszlym roku faktycznie sie zobaczymy!!! Wiolu a ty przy twoim olbrzymku to nie ma sie co dziwic ze jeszcze ci wszystko nie zeszlo ale jak sama mowisz zaczyna ci schodzic od gory wiec jeszcze pare dni i dojdzie do piet!!!

macie rację,damy jakoś radę z dojsciem do siebie! ewan,może ja też się skuszę na wypadzik na Mazurki :)
Wiolu,ja też mam suchą szyję...hmmm,od czego to może byc?
No a mi chyba poszerzyła sie miednica,bo w biodrach jak miałam kiedyś 95 tak teraz 103 cm... :P ::)

Olu to normalne bo ja tez nie wchodze przez to w moje stare spodnie!!! Ogolnie nie wygladam grubo ale prawda bywa okrutna i dupa mi urosla, nie ma co kryc!!!

no to już zaczynam się cieszyć, że chociaż zaczynacie myśleć o wypadzie w te strony!
ja dupska nie mierzyłam, miałam 96 cm, a teraz nie wiem.... może za jakiś czas sie zmierzę-pewnie jak będę mierzyć jakąś sukienkę na ślub to dopiero sie odważę zmierzyć kuperek

Ewan niezla laska z Ciebie ;D ja tez niedlugo wrzuce moze moje fotki bez brzucha.Chyba ,ze zaczne wygladac wczesniej jak kosciotrup, bo do wagi wyjsciowej zostalo mi pol kilo i brzuch sie wklesly zaczyna robic :laugh: Niby jem normalnie ale wszystkim sie stresuje i pewnie od tego tak mi waga leci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry