reklama

Galeria brzuszków

gosia_ ja też nie mam na brzuchu, mam na piersiach ( i to bardzo duże rozstępy bo zanim zaszłam w ciąże miałam rozm. 75D więc duże, a teraz juz sie w rozmiarach pogubiłam bo zadna bielizna dobra na mnie nie jest) no i na pośladkach mam pare ale mało :)

reklama
gosia_ ja też nie mam na brzuchu, mam na piersiach ( i to bardzo duże rozstępy bo zanim zaszłam w ciąże miałam rozm. 75D więc duże, a teraz juz sie w rozmiarach pogubiłam bo zadna bielizna dobra na mnie nie jest) no i na pośladkach mam pare ale mało :)

ech te rozstępy...przez nie przy każdym badaniu ginekologicznym i USG lekarz mnie pyta czy to moja pierwsza ciążą...a ja poprostu mówie że mam tendencje do tycia :dry:...kiedyś ważyłam prawie 80kg (w szkole sredniej bodajże) Teraz też mi nie dużo do 80 brakuje no ale wiadomo - noszę w sobie małego krasnalka :-D

Ja teraz o rozstępach nawet nie myślę.Mam ich pełno od dzieciństwa ale na szczęście same blade.Martwiłam się nimi przed ciążą gdy chudłam i liczyłam na zeszczuplenie do wymarzonej wagi.Myślałam sobie,że to pech bo nigdy stroju 2 częściowego nie włoże:sorry:.Przez czas ciąży martwię się wszystkim ale nie rozstępami:tak:

To teraz kolej na mój brzucholek :-)
Rozmiary może nie są imponujące, ale dzisiaj właśnie kończymy 28 tydzień.
W tle choinka :-)

Załączniki

• PC223771@@.JPG
    PC223771@@.JPG
    26,9 KB · Wyświetleń: 103
Co do mojego brzucha, to wczoraj w pracy był znajomy: jak jadłam kanapkę to powiedział, żebym nie jadła bo będę miała taki brzuch jak on :-) Później koleżanka go uświadomiła, że jestem w 7 mc-u ciąży, a jemu było głupio, że sie nie zorientował :laugh2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry