• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Galeria brzuszków

U mnie słodkiego za dużo nie było ale większość i tak M zjadł:sorry:
Jednak wolę dzisiaj nie mierzyć ile mam w pasie:zawstydzona/y:
Brzuszka samego w sobie nie mam dużego biorąc pod uwagę,że ważę 92kilo(18na plusie)...bo większość to tłuszczyk:zawstydzona/y:...ale na zdjęciu ładnie wygląda...podoba mi się bo tam się kryje nasze małe szczęście.

reklama
Dziewczynki śliczne brzuszki macie- takie piłeczki.:-) Ja to nawet nie mam się czym pochwalić, sąsiedzi to pewnie zorientują się dopiero jak urodze, że byłam w ciąży. Na dzień dzisiejszy w pasie mam cały czas 89 cm.

Oj Czarnuszka masz racje! :)
Wogóle dla mnie taki brzuszek to śliczniej wygląda od całej reszty, tzn jakbym miała wybrać zdjęcie modelki , a zdjecie kobiety w ciązy to napewno w ciąży. Jest to coś to sprawia że super wygląda kobieta :)

Dziewuszki ale macie cudne brzuszki!!!!!!!!!!!!!!!
Jednak racja ze kobiety w ciazy sa mega seksi!!:-D:-)

Czy ja wiem...
Ja tam nie czuje sie specjalnie seksi, wydaje mi sie ze mam wielki tylek i uda ( chociaz to raczej nie jest prawda ale ja sie tak czuje ), poza tym jestem ociazala, dysze i raczej bym dla siebie inne okreslenia znalazla niz seksi ;-);-) haha

Chociaz mi tez sie podobaja kobiety w ciazy ale moze nie sa dla mnie specjalnie seksi ale maja w sobie jakas taka magie :-)

Rybka piękny kształtny brzunio :))
mloda mamuśka widze że brzusio też pokaźny ;))
ramari maluśki taki jakiś ale słodziutki i napewnoo urośnie, nie zdziwie sie jak z dnia na dzień wyskoczy Ci piłeczka :))
patinka fajniusi brzuniooo :). A płeć już znasz? Taki szpiczasty ten brzuszek :D

Dzięki ;-) U nas będzie mężczyzna;-)

mloda mamusiu ale brzuuuuusio duuuzy ale śliczny :-)

Ja tam w ciąży czuję się o wiele bardziej seksi niż normalnie :-) To chyba przez cud życia - jak mój Ł mówi, hehe. Kobieta w ciąży dumnie prezentuje swoje wdzięki.. o wiele bardziej różowy wydaje się świat w ciąży :-p

reklama
na razie wstawiam takie zdjęcie, bo nie mieliśmy czasu zrobić brzucholkowi

to my we trójkę przy świątecznym stole:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC09259-1.jpg
    DSC09259-1.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 104

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry