reklama

Galeria brzuszków

ewcia30 :) no ja też na buzi jestem taki pączuszek.
Moja babcia zawsze skracała moje imie do Tusia, a teraz mówi na mnie Pusia :P haha :)
Wogóle to chciałam Ci powiedzieć że prześlicznie wyglądasz!! :)))

Ale wiecie co? Przez święta schudłam 1,5 kg... (?)

rybka mówisz że brzusio już Ci opadł? :))) Fajnie :]

Pusia hehhee....Nie ma to jak słodkie przezwisko:-) A jak ty to zrobiłas że przez święta schudłaś?!

u mnie tak samo :dry:
raz mi m. taką fotę strzelił, że się na niego obraziłam :dry: jakos od dołu, 2 podbródki i te pryszcze, wyglądałam jak zmęczona, blada, gruba baba :baffled: a nie jak promienna kobietka w ciąży :confused:
a ten sie kłócił, że wyglądam na niej normalnie!!! :szok:
no dziękuję :wściekła/y:

Aż się usmiałam bo ja swojemu tez tłumaczę, żeby zrobił mi zdjęcie jak ładnie wyglądam tzn. jak gdzies wychodzimy i zrobię się jak trzeba a on nie. Oczywiście cyka foty wtedy gdy np. sprzątam, jestem w dresach, nieumalowana i z szopa na głowie. Masakra. A on ze przynajmniej naturlanie:zawstydzona/y:

reklama
ewcia nie mam pojecia, w wigilie nażarłam sie jak świnka :P Wszystkie rodzaje sałatek, śledzi i ciast wyjadłam ze stołu. W 1 i 2 dzień świąt jadłam, ale tak normalnie, a w niedziele i poniedzialek i wtorek straaasznie mnie żołądek bolał, nic nie mogłam zjeść, wmuszałam w siebie po trochu bo dziecka głodzić nie powinnam, ale co zjadłam to brzuch jeszcze bardziej mnie bolał. W każdym razie już minęło. Dziś zjadłam sporo, jutro sylwester też pewnie sie najem i w nowy rok poprawka więc te 1,5 kg przytyje znowu a drugie tyle przyjdzie w prezencie xD:P i z 70 kg, zaczne ważyć 73 ;p Hehe

Co do tych zdjęć, to moi rodzice są genialni (moj tata uwielbia jakieś gadżety, a to aparaty itd) i kupił sobie lustrzanke, no to ja sie ladnie ubralam, pomalowałam i mowie zeby mi zdjecie zrobił :P na co on ze nie potrzeba, że sie w kadrze nie zmieszcze :D albo mówi że baterie musi naładować.
A przez nastepne 3 dni z rana jak spałam jeszcze, nacykał mi zdjęć (jak ja mam mocno wycieniowane włosy i grzywke) i oczywiście grzywka we wszystkie strony stała, z tylu gdzie mialam wlosy wycieniowane mialam boskiego irokeza no i nie ma to jak koszulka do spania ktora przed ciaza siegala mi do bioder teraz jak sie budze to cały brzuch na wierzchu :P
Jak zobaczylam te zdjecia to sie przeraziłam. A wyobrażam sobie mine faceta ,jak tak budze sie koło niego.. Gruba, rozczochrana, wory pod oczami, taka fuu.. W nocy to ciemno i nie widać, ale rano to idzie na zawał zejść ;P

No dziewczynki pochwalę się Wam moim brzuszkiem w kiecce ślubnej:-p:zawstydzona/y:

Grubiutka jestem no nie?:zawstydzona/y::tak:

Załączniki

• DSCF2314.jpg
    DSCF2314.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 143
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry