Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja mam 104cm i wypchnięty pępuch już od 20tc
Ale ostatnio mi się wydaję że wogóle nie rośnie mi brzuch...nawet do fotek specjalnie zawsze tą samą bluzkę zakładam bo lepiej porównywać ale brzuch mam malutkitak mi się wydaję
Może zaraz zrobię i wstawię fotki :-) bo dziś kończę 29tc
A oto my dzisiaj :-) chyba mniejszy mam niż 3 tygodnie temu albo sobie wkręcam już!!
Dałam dla porównania brzusio jak kończyłam 26tc (środkowe zdjęcie) ale wtedy był jakoś strszanie zdeformowany i wogle ta faudka tłuszczu z tyłu chyba jakoś miałam słabszy dzień
heheh z sentymentu 14tc:-) wtedy mi się wydawało że już wszyscy powinni widzieć ze jestem w ciąży bo mam wystający juz brzusio..
Teraz to bez wątpienia ciążowy brzuch wtedy to tylko wzdęcie
rany jakei macie male i zgrabne brzuszki - ja to mam ogromny ale zdjecia nie wstawie
A tak z innej beczki - porobily sie wam rozstepy???? Ja mam tylko jeden z poprzedniej ciazy i poki co (odpukac) nic wiecej ale to pewnie nawet i w ostatniej chwili moze wyjsc...
I co ciekawe to tej kreski tez nie mam a w pierwszje ciazy mialam